Ο Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Με δικαίωμα ζωής 8 έτη και δικαίωμα ανανέωσης…»

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 10:29

«Η κίνησή μας είναι κοντά στις ανάγκες κάθε δανειολήπτη» τόνισε ο Λαρισαίος πρόεδρος Γ. Μπαρτζώκης παρουσιάζοντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη το κόμμα «Δανειοληπτών –Ταυτότητα Κεντρώων» του οποίου ηγείται.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του: «Οι βασικές αρχές του κόμματος βρίσκονται στο πατριωτικό μεγάλο κοινωνικό κέντρο της Ελλάδας που έφτασε η ώρα να λάβει πολιτική έκφραση. Η διάρκεια λειτουργίας του κόμματός μας ορίστηκε στα 8 έτη το καθιστούν το πρώτο καθετοποιημένο κόμμα που έγινε στην χώρα μας έως την εκπλήρωση του σκοπού της τελικής διαγραφής των χρεών και της χώρας, με δικαίωμα ανανέωσης της λειτουργίας του μετά από απόφαση της Τακτικής Ενώσεως όταν αιτιολογημένα οι πολιτικές συνθήκες το επιβάλλουν. Έμβλημα του κόμματος είναι το άλογο που καλπάζοντας ανεμίζει η χαίτη του με πορτοκαλί χρώμα. Ένα έμβλημα που συμβολίζει την ελευθερία με την οποία καλπάζει το άλογο στη φύση, απαλλαγμένο από τα κάθε είδους δεσμά που θα ήθελαν να του επιβάλλουν οι δεσμώτες του».

Στις βασικές πολιτικές θέσεις του κόμματος κατέταξε τις ακόλουθες: «Η δημιουργία οικονομικής ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα. Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των 5.000.000 Ελλήνων Δανειοληπτών και των μελών των οικογενειών τους, καθώς και αυτών που θα προστεθούν μετέπειτα, με επανοριοθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεών τους, αναλόγως τις μικρο και μακροοικονομικές συνθήκες που επικρατούν, προκειμένου να επανενταχθούν μέσα στην οικονομική δραστηριότητα της πατρίδας μας. Την διαγραφή των δυσβάσταχτων χρεών της πατρίδας μας, σε τέτοιο ποσοστό και βαθμό που να μπορεί μόνη της η Ελληνική μίκρο και μακροοικονομία να ανταποκριθεί και να δημιουργεί ανάπτυξη επί του ΑΕΠ της.

Σε περίπτωση μη συναινετικής μαζί με τους δανειστές διαγραφής του χρέους της πατρίδας μας, την χρησιμοποίηση εθνικού νομίσματος με την ονομασία ΕΛΑ με ισοτιμία 1 ευρώ προς 1 ΕΛΑ στις συναλλαγές πληρωμών του δημοσίου τομέα λόγω ελλείψεων χαρτονομισμάτων ευρώ όσο δεν διαγράφεται μεγάλος μέρος του εθνικού χρέους μας.

Προσδιορισμός στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων και επίλυση αυτής της διαφοράς με βάση την γεωγραφική περιοχή, με κυρίαρχη ονομασία «Βαρντάσκα».

Κατάργηση ως εργάσιμης ημέρας της Παρασκευής λόγω μείωσης οικονομικής δραστηριότητας, της ενεργειακής μείωσης, και της ενίσχυσης της ταυτότητας της ελληνικής υπαίθρου (χωριά, θέρετρα)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass