Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον Πυργετό

* Εντυπωσίασαν η Φιλαρμονική και τα παιδιά που τραγούδησαν, ενώ οι γυναίκες προσέφεραν γλυκίσματα

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2016 11:09

«Το μήνυμα των Χριστουγέννων, ας μας κάνει πιο αισιόδοξους, ας μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και ας μας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τη ζωή προτρέποντας όλους, να προσφέρουν απλόχερα τα δώρα της αγάπης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να κάνουν την έννοια της προσφοράς, πράξη της καθημερινότητάς τους». Αυτό μήνυμα έστειλε από το Πυργετό ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος προς όλους τους συνδημότες και τους πολίτες γενικότερα, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Επίσης ο κ. Κολλάτος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά καθώς και οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων να είναι μέρες αγάπης, ελπίδας και χαράς για όλους.

Ο δήμαρχος Τεμπών άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν την πλατεία του Πυργετού, υπό τα ακούσματα της Φιλαρμονικής του Δήμου και των χαρούμενων τραγουδιών των μικρών παιδιών.

Οι γυναίκες του Πυργετού πρόσφεραν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους ενώ ακολούθησε γλέντι στην πλατεία του χωριού με γνωστή λαϊκή ορχήστρα .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι κ. Αχιλλέας Διψάνας, Κώστας Νταφούλης, Κώστας Τσεργάς, Ευθύμιος Μπουζέκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Τσάτσαρης ,ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαϊνας , μέλη τοπικών συμβουλίων ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ και πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, εκπρόσωποι συλλόγων κ.α.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass