ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ζητούν ντελίβερι μέσα στα χιόνια

* Ωστόσο κάποιοι βρήκαν τη λύση με 4χ4 για να εξυπηρετήσουν πελάτες

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2017 14:30

Όσο έντονα χαρακτηρίζονται τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τόσο «ακραίες» μπορούν να χαρακτηριστούν και οι απαιτήσεις κάποιων συμπολιτών που δεν θέλουν να χάσουν τις καθημερινές τους συνήθειες.

Όπως για παράδειγμα τον καφέ στον χώρο τους μέσω των υπηρεσιών ντελίβερι.

Και όμως χθες με αυτές τις συνθήκες δεκάδες Λαρισαίοι έπαιρναν τηλέφωνα σε καφετέριες, φαστ φουντ για να ρωτήσουν αν συνεχίζουν να κάνουν κατ' οίκον παραδ΄σοεις. Ας δούμε όμως τι λένε οι ίδιοι.

Σε επικοινωνία που είχε η «Ε» με κατάστημα καφέ που βρίσκεται περιφερειακά του κέντρου, ο υπεύθυνος τόνισε πως χθες φυσικά και δεν γίνονταν οι παραδόσεις. Όμως σύμφωνα με τον ίδιο περίπου δέκα άτομα επικοινώνησαν για να παραγγείλουν καφέδες και άλλα προϊόντα, ενώ προχθές 30-40. Μέχρι και προχθές ωστόσο σε κάποια σημεία που ο δρόμος ήταν ανοιχτός γίνονταν κάποια ντελίβερι.

Ντελίβερι ακόμα και με 4χ4 έκανε ο ιδιοκτήτης ταχυφαγείου κ. Γιώργος Ζιακούλης και αποφάσισε να το απαθανατίσει με φωτογραφίες. «Τέτοιες συνθήκες δεν συναντάμε κάθε μέρα» υπογραμμίζει στην «Ε» και συνεχίζει: «Μέχρι και την Τρίτη ο κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο κανονικά. Μας ζητούσαν παραγγελίες ακόμα και από το ΤΕΙ. Γι’ αυτό αποφάσισα να μην το σταματήσω και εγώ ο ίδιος πήρα το τζιπ και άρχισα να μοιράζω παραγγελίες καθώς ήθελα να εξυπηρετήσω τους πελάτες μας». Το περίεργο σύμφωνα με τον ίδιο είναι το ότι «ενώ τους έλεγες πως θα αργήσουμε ακόμα και μια ή μιάμιση ώρα αυτοί δεν άλλαζαν γνώμη και περίμεναν υπομονετικά την παραγγελία». Υπογράμμισε ωστόσο πως χθες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν λειτούργησε το κατάστημα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η περιγραφή άλλου καταστήματος στη Λάρισα οι ιδιοκτήτες του οποίου τόνισαν στην «Ε» πως ο κόσμος μέχρι και προχθές έπαιρνε κανονικά τηλέφωνο και ζητούσε να παραγγείλει φαγητό υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες. Φυσικά το κατάστημα – όπως και τα περισσότερα στη Λάρισα- χθες παρέμεινε κλειστό.

Εν τω μεταξύ προχθές το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού ν. Λάρισας, με ανακοίνωσή του, στάθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα με αφορμή τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων. Κατήγγειλε μάλιστα πως «εργοδότες υποχρεώνουν τους συναδέλφους διανομείς να παραδίδουν παραγγελίες με το μηχανάκι τους, με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν πέσει και να έχουν χτυπήσει».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass