Στην...απόψυξη η Λάρισα

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2017 9:42 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Ιαν 2017 12:31

Μια ακόμη δύσκολη ημέρα για τη Λάρισα σήμερα Σάββατο, με παγωμένα πεζοδρόμια, λάσπη και βουνά πετρωμένου χιονιού κατά μήκος των δρόμων.

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες των συνεργείων του δήμου η πόλη αυτή την στιγμή μοιάζει με παγοδρόμιο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις, ειδικά των πεζών. Η κατάσταση είναι σαφώς πιο δύσκολη στις συνοικίες, ενώ το νερό που τρέχει από σωλήνες νερού που έσπασαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες, δημιουργεί παγωμένες λίμνες σε διάφορα σημεία. Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Λαρισαίων οι εργασίες αποχιονισμού θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο σε συνοικίες της πόλης, αλλά και στο κέντρο. Επίσης οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δημιουργούνται κρύσταλλοι πάγου (σταλακτίτες) σε μπαλκόνια και στέγαστρα κ.α. Επίσης ανακοινώθηκε πως η ΔΕΥΑΛ έχει ξεκινήσει πρόγραμμα καθαρισμού των σχαρών του δικτύου ομβρίων υδάτων. Η παρέμβαση αυτή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη σε περίπτωση βροχοπτώσεων. Για αυτό τον λόγο καλούνται όσοι πολίτες έχουν μπροστά από τα σπίτια τους ή τα καταστήματα τους φρεάτια, να συμβάλλουν στην προσπάθεια για την απομάκρυνση του χιονιού απ´ αυτά. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass