Ξεκινά η αποκομιδή απορριμμάτων στο κέντρο της Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2017 11:41 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Ιαν 2017 12:18

Συνεχίζονται από νωρίς το πρωί εργασίες αποχιονισμού σε όλες σχχδόν τις συνοικίες της πόλης, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον δήμο Λαρισαίων.  

Ειδικότερα, εργασίες γίνονται σε συνοικίες όπως η Νέα Πολιτεία, Νεάπολη, Λειβαδάκι, Ιπποκράτης, Φιλιππούπολη, Χαραυγή – Τούμπα. Νέα Σμύρνη, Αβέρωφ, Νεράιδα – Ηπειρώτικα, Αγιο Θωμά, Αγιος Γεώργιος, Αγιος Αθανάσιος, Αγιος Αντώνιος, Γιάννουλη και Τερψιθέα. Επίσης, αποκομιδή απορριμμάτων, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι, στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Υπάλληλοι της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και της ΔΕΥΑΛ καθαρίζουν από το χιόνι σχάρες υπονόμων της πόλης. Οι παρεμβάσεις κρίνονται αναγκαίες, λόγω μετεωρολογικών προγνώσεων, για πιθανές βροχοπτώσεις τις επόμενες ημέρες και για αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. "Ζητάμε τη συνεργασία και τη συνδρομή των πολιτών. Λόγω του μεγάλου δικτύου της ΔΕΥΑΛ (15.000 σχάρες υπονόμων σε όλη την πόλη) καλό θα ήταν όποιοι συμπολίτες έχουν μπροστά στο σπίτι ή το κατάστημά τους σχάρες υπονόμων, να προχωρήσουν στον καθαρισμό των σχαρών από το χιόνι", καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass