ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Τιμήθηκαν παλιά στελέχη

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2017 13:00

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, σε μεζεδοπωλείο στον λόφο του Φρουρίου. Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας Σάκης Γκουτζέλας ευχαρίστησε όλους «για την παρουσία, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράσταση στην παράταξη της ΔΑΚΕ ν. Λάρισας» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν παλιοί πρόεδροι της ΔΑΚΕ Π.Ε., αιρετοί του ΠΥΣΠΕ και πρόεδροι του συλλόγου Εκπαιδευτικών «Κ. Κούμας» ν. Λάρισας. Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν οι κ. Δημ. Καραμούρτος, Κων. Καρτσαφλέκης, Β. Καραΐσκος, Δημ. Νταφούλης, Βασ. Κουτσογιάννης Βασίλειος, Αντ. Πράππας, Παν. Χαραλάμπους, Θεόδ. Θεμελής και Νίκ. Καρανάσης.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Παιδής, η εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, ο αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας Δημήτριος Χασιώτης, ο πρόεδρος της εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΑΚΕ Π.Ε. Αθ. Γκουτζέλας, και ο εκπαιδευτικός πρώην αντιδήμαρχος Τεμπών– μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΑΚΕ Π.Ε. Γεώργιος Μπασδέκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Βασ. Πινακάς, ο γραμματέας του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημ. Παπαλέξης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και πολιτευτής Ελ. Αξιόγλου, η πρόεδρος του Τομέα της UNESCO στον ν. Λάρισας Θεοδώρα Κάλλα, οι πρώην διευθυντές Εκπαίδευσης Χρ. Λιάπης, Χαρ. Καφανέλης, ο πρώην προϊστάμενος Εκπαίδευσης Νίκ. Γκανάκος, ο πρώην αντινομάρχης Βασ. Ντόκος, ο πρώην προϊστάμενος Γραφείου Φυσικής Αγωγής Βασ. Κούργιας, ο εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ Λάρισας Βασ. Βράκας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Ηρ. Γερογιώκας, ο αιρετός ΑΠΥΣΔΕ Νίκ. Καρκαλής, ο αιρετός ΠΥΣΔΕ Κων. Κοντσιώτης, η σχολική σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελ. Ξυνοπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Κ. Κούμας» Δημ. Παπαποστόλου, ο γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Κ. Κούμας» Γ. Νάστος και ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ ν. Λάρισας Δημ. Δραγανιδάκης.

Το φλουρί της βασιλόπιτας είχε ως δώρο ένα ταξίδι για δύο άτομα στη λίμνη Πλαστήρα και διαμονή σε ξενοδοχείο προσφορά ταξιδιωτικού γραφείου ενώ η ΔΑΚΕ ευχαριστεί δημοσίως τον αντιπεριφερειάρχη Αθανάσιο Παιδή για την ευγενική χορηγία καθώς προσέφερε τις τιμητικές πλακέτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass