Τα... κακώς κείμενα στη Λάρισα (φωτ.)

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2017 19:07

Δείτα τα "Κακώς κείμενα" αυτής της εβδομάδας. Όπως δημοσιεύονται στη στήλη Επισημάνσεις κάθε Πέμπτη στην έντυπη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

 AXGIALOY GAEA

ΟΔΟΣ Αγχιάλου μπροστά στο Gaea. Λίγο τα αυτοκίνητα, λίγο οι καιρικές συνθήκες πάει διαλύθηκε το πεζοδρόμιο. Χρειάζεται φτιάξιμο.

BENIZELOY

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Για ολιγόλεπτη στάθμευση τα συγκεκριμένα σημεία. Ναι αλλά να μας αφήνει και ο ιδιοκτήτης κάποιου εκ των καταστημάτων… Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει πινακίδες και καρέκλες όπου θέλει.

IATRIKH

ΙΑΤΡΙΚΗ Σχολή. Να πούμε πως δεν έχει χώρο για πάρκινγκ εντάξει να το καταλάβουμε. Όμως με τόσα τετραγωνικά πάρκινγκ είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση. Δεν τιμά το πανεπιστήμιο.

LAGOY FOYRTOYNOS

ΛΑΓΟΥ και Φουρτούνας γωνία. Κάποιος έδεσε την κολώνα που είχε πέσει με μια ταινία από το κάγκελο. Προφανώς και το έκανε για να μην κινδυνέψει κάποιος αλλά αυτός ο πρόχειρος τρόπος δεν θα πρέπει να μείνει μόνιμος σε καμιά περίπτωση.

MANTRA

ΠΛΑΤΕΙΑ Μάνδρας. Φούσκωσε η πλατεία. Έρχεται και Καθαροδευτέρα τώρα και θα επισκεφτεί κόσμος το χωριό. Δεν θα πρέπει να μείνει έτσι.

POLYTEXNEIOU K 23hs

ΗΡΩΩΝ Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου γωνία. Το πεζοδρόμιο είναι επί της Ηρώων και είναι απλά τραγικό. Φυσικά και δεν είναι το μόνο αλλά ένα – ένα μπορούν να διορθώνονται.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass