ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ

Έκοψε πίτα το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2017 10:55

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και οικογενειακό κλίμα χωρίς να απουσιάζουν και παρεμβάσεις για προβλήματα που υπάρχουν πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου με την παρουσία και του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.


Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Παπαϊωάννου προϊστάμενος του ενοριακού ναού Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου.
Παρευρέθηκαν ο αν. διοικητής κ. Μαργαρίτης Κωσταρέλος, ο υποδιοικητής κ. Γεώργιος Πατσιαούρας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Αθανάσιος Νταβούρας, ο ταμίας Ηλίας Αναγνώστου, τα μέλη κ. Νίκος Τηγανής, Χρυσαφούδης Χρυσάφης και Γεώργιος Ζησάκης.
Στους χαιρετισμούς τους ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά τόνισε ότι με κοινή δράση Δήμου και Α.Τ., με συνεργασία και αλληλεγγύη θα μπορέσουμε να προστατέψουμε τον πολίτη. Στο ίδιο κλίμα και οι ευχές από τον διοικητή κ. Μαργαρίτη Κωσταρέλο με ευχές προς όλα τα στελέχη του τμήματος. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας ο οποίος πέρα από τις ευχές έκανε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό τμήμα, ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες για την υποστήριξή τους και ενημέρωσε ότι σύντομα από ιδιώτη θα υπάρξει δωρεά στο Α.Τ. Τυρνάβου ενός περιπολικού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από την Ένωση για την ανιδιοτελή προσφορά του ο επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Ταντσιούρας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης μίλησε στην «Ε» και ο ταμίας της Ένωσης κ. Ηλίας Αναγνώστου ο οποίος έκανε ειδική μνεία πέρα από τον κ. Ταντσιούρα και στους κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη και Αχιλλέα Στεργίου, στους επιχειρηματίες που είναι δίπλα τους όταν τους χρειάζονται. Και ο κ. Αναγνώστου κατέληξε: «Η άμεση ανταπόκρισή σας στις ανάγκες του Α.Τ. είναι συγκινητική.
Το τελευταίο διάστημα εκτελέστηκαν διάφορες εργασίες θωράκισης, προς όφελος της ασφάλειας και υγιεινής των συναδέλφων και των κατά καιρούς κρατουμένων.
Όπου το Κράτος είναι απών, εσείς δηλώνετε βροντερά «παρών».ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass