ΕΞΕΛΕΓΗ Η 7ΜΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παραμένει συντονιστής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2017 14:35

Συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η 19μελής νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, προκειμένου να εκλέξει συντονιστή, αναπληρωτή συντονιστή και την 7μελή γραμματεία του οργάνου.

Στη θέση του συντονιστή επανεξελέγη ο Πέτρος Παπαγεωργίου (φωτ.), ενώ αναπληρωτής συντονιστής εξελέγη ο Βασίλης Ζωγράφος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πέτρος Παπαγεωργίου έλαβε 18 ψήφους υπέρ στη σχετική ψηφοφορία, ενώ υπήρξε και ένα «λευκό» ψηφοδέλτιο.

Ο δε Βασίλης Ζωγράφος έλαβε τις ψήφους και των 19 μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Τα υπόλοιπα πέντε μέλη της νέας γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής, είναι, με αλφαβητική σειρά, οι Στέργιος Γούσης, Ερμίνα Μαγαλιού, Μάνθος Σαρρής, Ελένη Σδράλη και Γιάννης Τσακνάκης.

Αξίζει να τονιστεί ότι των ψηφοφοριών είχε προηγηθεί η ανάληψη τομέων ευθύνης όλων των μελών της Ν.Ε.

Έτσι, το οργανωτικό κομμάτι ανέλαβε ο Βασίλης Ζωγράφος, εξ ου και η υποψηφιότητά του για τη θέση του αναπληρωτή συντονιστή.

Τον τομέα της αυτοδιοίκησης ανέλαβε ο Μάνθος Σαρρής, τον τομέα της παιδείας, η Ερμίνα Μαγαλιού, τον τομέα των εργασιακών – συνδικαλιστικών ο Γιάννης Τσακνάκης, τον αγροτικό τομέα ο Στέργιος Γούσης - σε συνεργασία με τον έτερο αγρότη της νομαρχιακής, Χρήστο Παπαδημητρίου - και τον τομέα των δικαιωμάτων - αλληλεγγύης, η Ελένη Σδράλη, σε συνεργασία με τη Δήμητρα Ριζούλη, η οποία ανέλαβε την κοινωνική πολιτική.

Εν τω μεταξύ, αποφασίστηκε η αναβάθμιση του ρόλου της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάζει σε τακτά και σύντομα χρονικά διαστήματα, καθώς και ο γενικότερος προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος. Έτσι, εντός του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή στέλεχος του υπουργικού συμβουλίου.

Στην ίδια συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, συγκεκριμενοποιήθηκε η διαδικασία ανοίγματος στους φίλους του κόμματος, όπως άλλωστε προβλέπεται και από το καταστατικό για την ουσιαστικότερη ενεργοποίησή τους.

Τέλος, επισημάνθηκε η βαρύτητα που δίνει το κόμμα στον αγροτικό τομέα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στις 11 σήμερα το πρωί συνεδριάζει στα γραφεία του κόμματος, το αγροτικό τμήμα της Ν.Ε., παρουσία και του βουλευτή Λάρισας, Νίκου Παπαδόπουλου.

Μενέλαος Κατσαμπέλας  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass