ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:

Πηγαίνουμε τον Δήμο Τεμπών μπροστά

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 9:00

Παρουσία πλήθους κόσμου, ως μια μεγάλη οικογένεια η δημοτική παράταξη του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου έκοψε στο Μακρυχώρι, την έδρα του Δήμου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση και την πίτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του ενοριακού ναού του Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου π. Ιωάννης. Στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της παράταξης κ. Κώστας Κολλάτος ευχαρίστησε όλους και όλες για την πολύ μεγάλη τους παρουσία η οποία δίνει δύναμη να συνεχίσει η παράταξη αταλάντευτα το έργο της, για το καλό του δήμου και των δημοτών.

 Επίσης στον χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος επισήμανε: «Είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη και δυνατή οικογένεια και έχουμε έναν κοινό στόχο και αυτός είναι να πάμε τον δήμο μας ένα βήμα μπροστά. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν προσπαθούμε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον πολίτη, τον δημότη, τον πάσχοντα, τον αναξιοπαθούντα να είμαστε δίπλα του στην καθημερινότητά του. Γι’ αυτόν τον τόπο έχουμε όραμα, δεν ταιριάζει σε εμάς να είμαστε διαχειριστές μιας κατάστασης. Είμαστε έτοιμοι με του που θα ανοίξει το ΕΣΠΑ να κάνουμε έργα για κάθε μικρό και μεγάλο χωριό, έχουμε έτοιμες μελέτες, η τεχνική μας υπηρεσία είναι έτοιμη για νέα έργα που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο.

Για εμάς προτεραιότητα είναι ο πολίτης, μαζί θα προχωρήσουμε για έναν δήμο που ονειρευόμαστε, μαζί θα προχωρήσουμε και τα επόμενα χρόνια για το καλό του τόπου μας».

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ευθύμιος Μπουζέκης. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass