Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εκ νέου πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου η κ. Ζ. Βελισσαρίου

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2017 13:50
Η επανεκλεγείσα πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Ζωή Βελισσαρίου Η επανεκλεγείσα πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Ζωή Βελισσαρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων. Από τα 165 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν 133, γεγονός που σημαίνει ότι είναι έντονο το ενδιαφέρον από τους συνταξιούχους για τα προβλήματα του κλάδου.

Πρόεδρος επανεξελέγη η κ. Ζωή Βελισσαρίου, η οποία ήταν και η πρώτη σε ψήφους. Τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοίκησης είναι τα εξής: αντιπρόεδρος Σωκράτης Καρράς, γενικός γραμματέας Αθανάσιος Φτεργιώτης, ταμίας Δημήτριος Κουκουλιάτρας. Μέλη Δημήτριος Σιαμέτης, Πουνίκης Μπαλιάφας, Αστέριος Λέτσιος.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Αναστάσιος Μπίλιος, Παρασκευή Ντάλλα και Απ. Γκίμας.

Αντιπρόσωποι στην ΠΟΣ εξελέγησαν οι Ζωή Βελισσαρίου, Αθανάσιος Φτεριώτης, Σωκράτης Καρράς.

Μιλώντας χθες στην «Ε» η επανεκλεγείσα πρόεδρος κ. Ζωή Βελισσαρίου αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την προσέλευσή τους καθώς και τη νέα διοίκηση για την επανεκλογή της τόνισε ότι η νέα διοίκηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες, όπως και η προηγούμενη για την προάσπιση των δικαιωμάτων των συνταξιούχων με αγώνες κατά της μείωσης των συντάξεων και όποιων αντιλαϊκών μέτρων πλήττουν τον κλάδο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων έχει τριετή θητεία και καλεί τους συναδέλφους συνταξιούχους που δεν είναι μέλη να εγγραφούν. Η εγγραφή είναι μόνο 5 ευρώ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass