ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2017 8:30

* Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 11:30 π.μ. στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44) την ετήσια κοπή πίτας.

*Ο Εξωραϊστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος του νέου οικισμού της Πλατιάς Άμμου Καρίτσας κόβει σήμερα την πίτα του στις 12 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Πλατύς» στην παραλία της Πλατιάς Άμμου.

* Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας θα κόψει την πίτα του στην ταβέρνα «Λαδόξυδο», σήμερα στη 1 το μεσημέρι.

*Ο Σύλλογος Αγρελιωτών (Σμολιωτών) Ν. Λάρισας πραγματοποιεί γενική συνέλευση σήμερα στις 12 μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στη 1 μ.μ. στην πιτσαρία «Non solo pizza» στη Φαλάνη (Βλαχομαχαλάς). Αμέσως μετά τη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί και η κοπή πίτας του Συλλόγου.

*Η φετινή εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας από τη διοίκηση και τα μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων - Κομμωτών και Κομμωτριών ν. Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου.

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει η Επαγγελματική Ένωση του Δήμου Αγιάς, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Πανόραμα» στην Αγιά. Είσοδος ελεύθερη. Κρατήσεις στο 6977-138109.

* Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Λάρισας ο « Αθ. Διάκος», πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα του στη Λάρισα και στο μουσικό μεζεδοπωλείο - ταβέρνα «Λαδοφάναρο» (Ξάνθου 4, πλατεία Αρ. Λαμπρούλη - Φρούριο ,τηλ. 2410-258132) με ώρα προσέλευσης 8:30 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6932-525991 Γωγώ Χρυσικού, 6978-218004 Γωγώ Παπαγεωργίου και 6972-099694 Αικατερίνη Ρίζου (απογευματινές ώρες).

*Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βλαχογιαννίου, σήμερα στις 9:30 μ.μ. στην ταβέρνα του Βασίλη στο Βλαχογιάννι.

*Η λέσχη 4x4 Λάρισας διοργανώνει την Πανθεσσαλική κοπή πίτας στην πίστα της λέσχης στο Συκούριο σήμερα στις 10:30 το πρωί.

*Ο Σύλλογος Ματονεριτών Καλαμπάκας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση με ζωντανή δημοτική (ορχήστρα Χρ. Σίττα) και λαϊκή μουσική σήμερα στη 1 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Χρυσό Τζάκι» .

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Το εργαστήρι παραδοσιακών χορών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Συλλόγου Δασκάλων «Κων. Κούμας» θα κόψει την πίτα του στο κέντρο «Παγώνι», απέναντι από την εκκλησία Πέτρου και Παύλου, στις 8.30 μ.μ.

ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Η ΕΛΤΕΕ Ν. Λάρισας, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου - 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass