ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

Μνημόσυνο για τους πεσόντες υπέρ της πατρίδας

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2017 14:35

Το ετήσιο μνημόσυνο ως ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς που έπεσαν υπέρ της πατρίδας στους αγώνες του έθνους, τελέστηκε χθες το πρωί στα στρατιωτικά νεκροταφεία, από τον μητροπολίτη Λάρισας σεβ. Ιγνάτιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κατατέθηκαν στεφάνια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον Δήμο Λάρισας, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας, την Ένωση Αποστράτων, τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας, τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων, τον Σύλλογο Κυπρίων νομού Λάρισας, την Ισραηλητική Κοινότητα νομού Λάρισας. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Στο μνημόσυνο παρευρέθησαν μεταξύ άλλων: ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημ. Ζερβάκης, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Δ. Κοτσιάφτης, ο υπαρχηγός ΑΤΑ, Σ. Ψιμούλης, ο αντιδήμαρχος κ. Θάνος Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αποστράτων κ. Δημήτρης Γεωργάκης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Μπαρμπούτης, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας, των ενώσεων αποστράτων πολεμικής αεροπορίας και στρατού αλλά και απλοί πολίτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass