ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

"Ανοιχτή και διαρκής η πρόταση για συνεργασία…"

* Γιορτινή εκδήλωση πραγματοποίησε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 13:45

"Είμαστε ανοιχτοί στη συζήτηση, με συγκεκριμένα πολιτικά, ιδεολογικά και αξιακά χαρακτηριστικά…

Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά είναι ανοιχτή και διαρκής και απευθύνεται σε όλους και κυρίως σε όσους υπηρέτησαν το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια…", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης, απαντώντας στη δημόσια πρόσκληση συνεργασίας, που απηύθυναν χθες από τη Λάρισα, τα ιδρυτικά μέλη της κίνησης «Ωρα αποφάσεων» πρώην υπουργοί Αννα Διαμαντοπούλου, Γ. Ραγκούσης, Γ. Φλωρίδης και το στέλεχος του «Ποταμιού» Παντ. Αβραμίδης.

Ο κ. Χρηστίδης βρέθηκε στη Λάρισα χθες, προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτινή εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Λάρισας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο "Χρυσό Τζάκι", ως εκπρόσωπος του κινήματος και μιλώντας στα μέλη του τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα. Αυτά έχουν τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι δικιά τους η ευθύνη του αποτελέσματος. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά. Προχωρά αγκαλιά με τον κ. Καμμένο και εφαρμόζει ακραία αντιλαϊκά μέτρα.

Είναι αυτοί, μαζί με τα πρωτοκλασάτα στελέχη της περιόδου Καραμανλή, τον τρίτο αφανή εταίρο, που οδηγούν τη χώρα σε ακραίες καταστάσεις. Ερχόμαστε γιατί με υπομονή και επιμονή η Φώφη Γεννηματά χάραξε έναν δρόμο, που με χαμηλούς τόνους και σοβαρή πρόταση έρχεται να ενώσει πολλές δυνάμεις".

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λάρισας, κ. Βαγγέλης Γιαννούλας, επισήμανε: "Το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη, θέλουμε και πρέπει να γίνει το ανάχωμα ανάμεσα στο τεχνητό δίπολο που θέλουν να δημιουργήσουν. Η ενότητα είναι απαραίτητη βάση για να προχωρήσουμε στη διεύρυνση και στην ανανέωση.

Στοχεύουμε, όλοι μαζί, στο να δημιουργήσουμε πάλι ένα προοδευτικό, πλειοψηφικό ρεύμα.

Πιστεύουμε ότι αυτό χρειάζεται ο τόπος. Η ανάκαμψη της προοδευτικής παράταξης συνδέεται με την ανάκαμψη της χώρας. Πρέπει να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζει αυτή τη στιγμή μια κίβδηλη Αριστερά, είναι fake Αριστερά και προσβάλλει τις αρχές και τις αξίες των αγωνιστών και των ανθρώπων της Αριστεράς, με τους οποίους μας συνδέουν πολλά. Φυσικά πρέπει να μπούμε απέναντι στην παλινόρθωση της Δεξιάς, που εκφράζει τον λαϊκισμό και την ακραία νεοφιλελεύθερη έκφανση του διπόλου".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass