ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΩΝ

Στη φάκα η σπείρα που έκλεβε BMW

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 11:30
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε τελικά η σπείρα που είχε μετατραπεί σε «πονοκέφαλο» Λαρισαίων - ιδιοκτητών αυτοκινήτων μάρκας BMW. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μετά από έφοδο που έκαναν στα διόδια στο Κλειδί Ημαθίας συνέλαβαν έναν 42χρονο υπήκοο Γεωργίας και μια 32χρονη Θεσσαλονικιά που – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε.τ.Δ.» - φέρονται να εμπλέκονται σε 5 κλοπές αυτοκινήτων ενώ φαίνεται πως αποπειράθηκαν να κλέψουν άλλα δύο αυτοκίνητα, όλα στη Λάρισα.

Οι δύο συλληφθέντες, κάτοικοι Θεσσαλονίκης, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που διέφυγε της σύλληψης, είχαν προτίμηση στα μοντέλα BMW και έρχονταν στη Λάρισα για να διαπράξουν κλοπές αυτοκινήτων, όπως έκαναν τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Ετσι και προχθές τα ξημερώματα, οι τρεις δράστες βρέθηκαν εκ νέου στη Λάρισα κλέβοντας ένα ακόμη αυτοκίνητο BMW που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Λογιωτάτου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας παρακολουθώντας τους δράστες στην ΠΑΘΕ, στις 4 χθες τα ξημερώματα, έστησαν «μπλόκο» στα διόδια στο Κλειδί Ημαθίας σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Γεωργιανός και η Θεσσαλονικιά, επιβατικό αυτοκίνητο που εκτιμάται ότι λειτουργούσε ως «προπομπός».

Ο τρίτος συνεργός τους, που οδηγούσε το κλεμμένο BMW από τη Λάρισα, αντιλαμβανόμενος την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ., έκανε αναστροφή και παρασέρνοντας τα διαχωριστικά στο ύψος των διοδίων, μπήκε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ακολούθησε καταδίωξη με τον άγνωστο δράστη, στο ύψος της Μεθώνης, να βγαίνει από την ΠΑΘΕ και οδηγώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο το εγκατέλειψε για να διαφύγει της σύλληψης, εκμεταλλευόμενος το σκότος.

Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στα σπίτια των δύο συλληφθέντων συνεχιζόταν και χθες βράδυ όπως σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τη δράση της σπείρας στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας θα αναζητηθεί επίσης και η τύχη των αυτοκινήτων που κλάπηκαν από τη Λάρισα το περασμένο δίμηνο καθώς, με βάση ανάλογες υποθέσεις στο παρελθόν, έχει αποδειχθεί ότι τα κλεμμένα αυτοκίνητα μεταπωλούνται ως ανταλλακτικά.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass