ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΕΣ

Απονομή πτυχίων και προαγωγών

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 10:24

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας έλαβε χώρα πρόσφατα, η επίσημη τελετή απονομής πτυχίων σε 71 Εθελοντές (τάξεων 2013, 2014 ,2015,2016) Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα, δόθηκαν προαγωγές σε 72 Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας των οποίων την ευθύνη της εκπαίδευσης και εποπτείας έχει ο κοινωνικός λειτουργός Γεώργιος Μπέλτσιος. Στην εκδήλωση έγινε αναφορά σε επιχειρήσεις και πολίτες του νομού για την πολυετή προσφορά τους στο Τμήμα, και ειδικότερα στο πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.

Η τελετή περιελάμβανε ομιλία του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νέους εθελοντές «στη μεγάλη Ερυθροσταυρική οικογένεια», τους προέτρεψε να τιμήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την ενεργό παρουσία τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους, τις θεμελιώδεις αρχές του κινήματος, αποτελώντας παράδειγμα ήθους και ύφους για την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο μητροπολίτης Λάρισας σεβ. Ιγνάτιος, βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος Δημ. Δεληγιάννης, εκπρόσωποι του αστυνομικού και δικαστικού Σώματος, της 1ης Στρατιάς, της Αεροπορίας, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ,ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, ενώ εκ μέρους του ΕΕΣ παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Βόλου, καθώς και εκπρόσωπος του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας και ο τέως πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. του ΠΤ Λάρισας του ΕΕΣ Αθαν. Παπαδημητρίου καθώς και πολλοί χορηγοί της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Χαιρετισμό απέστειλαν επίσης βουλευτές ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία ευχαριστεί δημοσίως όλους όσοι με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass