«Ο Ομιλος ALFA WOOD στην καρδιά της ΑRTOZA»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2017 9:00

Η ARTOZA είναι η έκθεση θεσμός για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική. Παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις και ανακατατάξεις στον κλάδο, η ARTOZA παρουσιάστηκε με έναν αέρα ανανέωσης και νέας δυναμικής. Στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας έλαβε μέρος «η ALFA WOOD ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ» και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η 15η ARTOZA πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου 2017 στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Ανάμεσα στους 250 εκθέτες παρουσίασε και ο όμιλος ALFA WOOD τα προϊόντα πέλλετ ξύλου για καταναλωτές με αυξημένες απαιτήσεις. Η ALFA WOOD εμπλούτισε τη γκάμα της με το νέο πιστοποιημένο pellet Grune Holz Α1 κλάσης, με πολλή χαμηλή στάχτη και υψηλή θερμιδική αξία. Επιπλέον παρουσίασε το Νο1 σε πωλήσεις Premium Wood Pellet. Επίσης την γκάμα της συμπληρώνει το νέο ECOnomical Pellet για συμφέρουσες λύσεις.

Το περίπτερο της ALFA WOOD αποτέλεσε ένα mini εμπορικό φόρουμ. Προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, εκθετών και υποψήφιων επενδυτών σε ΑΠΕ, που τροφοδοτήθηκαν με ουσιώδη ενημέρωση από τα στελέχη του ομίλου, σηματοδοτώντας τη νέα πορεία ανάκαμψης του κλάδου. Πρότειναν έξυπνες λύσεις οικονομίας και μία ποικιλία σε σόμπες, λέβητες και καυστήρες, δίνοντας λύσεις για να γίνουν ανταγωνιστικότεροι και να «ζυμώνουν» το μέλλον του κλάδου προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα που διαμορφώνει ο σύγχρονος ανταγωνισμός.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ανανεώνοντας το ραντεβού μετά από δύο χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass