ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 7 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η περιπέτεια της ανώνυμης οδού…

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2017 22:00

Όσες φορές κι αν διαμαρτυρήθηκαν, σε σειρά δημοτικών αρχών της Λάρισας, όσες φορές κι αν παρουσίασαν το καθημερινό τους πρόβλημα που διαρκεί δεκαετίες, μέσω της «Ε», τα μέλη των 7 οικογενειών που έχουν την ατυχία να κατοικούν στην ανώνυμη οδό, πάροδο της οδού Αρκαδίου, στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, εξακολουθούν να μην βλέπουν … φως στο βάθος του τούνελ!

Για την ακρίβεια, η παντελής έλλειψη δημοτικού φωτισμού και η «καταδίκη» των συγκεκριμένων οικογενειών να ζουν στο σκοτάδι, αποτελεί το μεγαλύτερό τους πρόβλημα, όπως και η απουσία έστω και μίας πινακίδας που θα ενημερώνει τους επισκέπτες πώς θα προσεγγίσουν τον χώρο.

Παράλληλα, σε άθλια κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει ο δρόμος, μπροστά από τις κατοικίες τους, ένας χωματόδρομος, γεμάτος λακκούβες, ακόμα περισσότερο επιβαρημένος από τον πρόσφατο παγετό και τις βροχές που ακολούθησαν, όπως αποδεικνύεται από τις χθεσινές φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα.

Τουλάχιστο, φαίνεται ότι αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα με τα αγριόχορτα, τα μπάζα και τα σκουπίδια, καθώς έχουν πλέον απομακρυνθεί από τον παρακείμενο χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή δημοτική αρχή οφείλει να εξετάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος και την ανακούφιση των 7 οικογενειών που μένουν στην ανώνυμη οδό, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Μ.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass