Ο ΠΑΓΕΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

«Βομβαρδισμένοι» δρόμοι στη Λάρισα

* Τρύπες σε όλη την πόλη επιβαρύνουν τις αναρτήσεις των Ι.Χ.

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2017 22:10

Κι αν πριν η κατάσταση ήταν βεβαρημένη και με πολλά «μπαλώματα», τώρα επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο και σε κάποιες περιπτώσεις έγινε… δραματική.

Ο λόγος για τις λακκούβες που μετά τον παγετό και την έντονη χιονόπτωση λόγω «Αριάδνης» -κυρίως- πολλαπλασιάστηκαν. Σε κεντρικές αλλά και περιφερειακές οδούς, τρύπες όλων των διαστάσεων εμφανίστηκαν αφού έλιωσαν τα χιόνια. Σε αυτό φαίνεται πως έπαιξε ρόλο και η χρήση του αλατιού που για λόγους ασφαλείας έριχνε ο Δήμος -κυρίως- με ειδικά μηχανήματα. Το ζήτημα σαφώς και προβληματίζει τα αρμόδια συνεργεία που καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν από εκείνο το διάστημα και έπειτα τις ζημιές, οι οποίες όμως είναι πολλές. Ειδικά σε δρόμους, όπου η άσφαλτος ήταν παλιά, ή τα μπαλώματα ήταν συνεχόμενα και το ένα μετά το άλλο, το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο και οι τρύπες πιο μεγάλες.

Στον Άγιο Αντώνιο, στη Νεάπολη, στο Αλκαζάρ, στη Νέα Σμύρνη, στη Νέα Πολιτεία, στην περιοχή του Σταθμού, σε όλο το κέντρο, υπάρχουν αμέτρητα τέτοια σημεία που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Αυτοί που πληρώνουν τη «νύφη» ωστόσο είναι οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. που οδηγώντας ανυποψίαστοι, εντός της πόλης, πέφτουν μέσα στις λακκούβες και προκαλούνται μικρές ή ακόμα και μεγάλες υλικές ζημιές. Περισσότερο επιβαρύνονται οι αναρτήσεις των οχημάτων και επειδή οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για τέτοιου είδους έξοδα κρίνεται απόλυτα αναγκαία η επισκευή των δρόμων.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass