ΕΞΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»

Αποχώρησαν από την παράταξη Καλογιάννη

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2017 22:25

Την παραίτησή τους, από την παράταξη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, ανακοίνωσαν χθες βράδυ δύο εκλεγμένα μέλη της 3ης Δημοτικής Κοινότητας και τέσσερα ακόμη μέλη της κίνησης, που ήταν υποψήφιοι στις περασμένες δημοτικές εκλογές.

Τα έξι συνολικά μέλη καταγγέλλουν την παράταξη ότι «έχει πλέον μετατρέψει τον Δήμο σε κονκλάβιο κουμπάρων, κολλητών και ημετέρων» και δηλώνοντας ότι «αδυνατούμε πλέον να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση» αποχώρησαν από τη «Συμπαράταξη».

Η εξέλιξη μάλλον αιφνιδίασε τη δημοτική αρχή αφού συνεργάτες του δημάρχου Απ. Καλογιάννη διευκρίνιζαν στην «Ε» ότι κάποιοι από τους υπογράφοντες το κείμενο «συμμετείχαν στις διαδικασίες της παράταξης» και πως «μέχρι χθες δεν είχαν εκφράσει κάποια διαφωνία».

Αυτό που εξετάζεται επίσης από τη δημοτική αρχή είναι αν οι έξι «συνδέονται» με την παραίτηση της δημοτικής συμβούλου Άσπας Σουλούκου», η οποία προχθές ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική αρχή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Όπως σημειώνεται στην επιστολή αποχώρησης «από εκείνη την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, πέρασαν κιόλας τριάντα τρεις ολόκληροι μήνες. Σε όλο αυτό το διάστημα, παρά τα όσα γίνονταν ή, καλύτερα, δεν γίνονταν, επιλέξαμε να σιωπήσουμε, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει, θα βελτιωθεί, αλλά σε καμία περίπτωση να το αγνοήσουμε. Και περιμέναμε... Μάταια εν τέλει, αλλά περιμέναμε!

Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, κυρίως για τους συμπολίτες μας που επέλεξαν να μας τιμήσουν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους.

Σε αυτό το διάστημα, η παράταξη που δημιουργήθηκε και διεκδίκησε, με γνώμονα τη διαφάνεια την ψήφο των δημοτών έχει πλέον μετατρέψει τον Δήμο σε κονκλάβιο κουμπάρων, κολλητών και ημετέρων.

Επειδή κάποιοι, τουλάχιστον, από εμάς δεν αντιμετωπίσαμε αυτή την πρόσκληση - πρόκληση της ανάμειξης με τα κοινά, ούτε ως δημόσιες σχέσεις, ούτε ως ευκαιρία φωτογραφήσεων και εκδηλώσεων, ούτε ως ενός ανδρός αρχή, αλλά ως βήμα κοινής, προγραμματικής και συλλογικής δράσης με μοναδικό σκοπό το καλύτερο αύριο για την πόλη μας, σκοπός που παραμένει ανεκπλήρωτος μέχρι και σήμερα.

Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε πλέον να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και αποχωρούμε από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων» καταλήγει η επιστολή που υπογράφουν οι εξής: Στεφανής Ευάγγελος υποψήφιος 1ου διαμερίσματος, Μαρία Κωστούλα εκλεγμένη 3ου διαμερίσματος, Νίκος Ευθυμίου υποψήφιος, Στρατής Παναγιώτης υποψήφιος, Γκουσγκούνης Χρήστος υποψήφιος και Βασιλική Αρβανίτη εκλεγμένη 9ου διαμερίσματος.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass