ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το «Αποτύπωμα του Ανθρώπου»

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2017 11:30

Η θεσμοθετημένη εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας, το «Αποτύπωμα του ανθρώπου», έρχεται και φέτος με ένα αναγκαίο και επίκαιρο μήνυμα για την αγάπη, την κοινωνική προσφορά και την αυτοεκτίμηση: «Αγαπώ τον εαυτό μου και νοιάζομαι για εσένα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ζωής και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 11 το πρωί, στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παππά (2ος όροφος).

Κεντρική ιδέα της εκδήλωσης είναι το δέντρο ως σύμβολο ζωής, που φυτρώνει και αναπτύσσεται από τις γερές του ρίζες, καρποφορεί και προσφέρει αγάπη, γνώση, βοήθεια, ιστορίες, μελωδίες, χρώματα.

Η ομάδα του Εργαστηρίου Ζωής παρουσιάζει καλλιτεχνικά και επιστημονικά το «Δέντρο που Έδινε», το γεμάτο μηνύματα εικονογραφημένο παραμύθι του Σελ Σιλβερστάιν, και ο χώρος γεμίζει από τις ζωγραφιές και τα χρώματα των παιδιών των εργαστηρίων.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση δίνει η παρουσία της Σχολής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, τάξη Μαρίας Ρουκά, που θα παρουσιάσει διαχρονικά τραγούδια για έναν πιο όμορφο κόσμο!

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης γι’ άλλη μια φορά είναι το κοινό της πόλης και τα παιδιά που καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά σε όλη τη διαδικασία.

Οι μικροί και οι μεγαλύτεροι φίλοι της ανάγνωσης τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου φέρνοντας μαζί τους ένα βιβλίο που το έχουν διαβάσει, αλλά επιθυμούν να το προσφέρουν και να το ανταλλάξουν με κάποιο άλλο. Ένα όμορφο ανταλλακτικό παζάρι στήνεται στο 2ο όροφο του Μύλου του Παππά, έτοιμο να πολλαπλασιάσει τη φαντασία και τα αναγνωστικά ταξίδια.

Επιπλέον, στέλνεται ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Αντί εισόδου, θα συγκεντρώνονται συσκευασμένα είδη (όπως: ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, γάλα μακράς διαρκείας) που θα ενισχύσουν το Ενοριακό Παντοπωλείο και Συσσίτιο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης «Ορφέας» 2410 555 935, κάθε μέρα από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass