ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στον δήμαρχο ο Πρόξενος της Κύπρου

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2017 10:05

Ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Αντώνης Μανδρίτης επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Ο κ. Μανδρίτης βρέθηκε στη Λάρισα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου, ημέρα έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955 – 59.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων, συζητήθηκαν θέμα τα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τις σχέσεις αδελφοποίησης της Λάρισας με τη Λάρνακα, αλλά και για τη συνεργασία μεταξύ των ΔΕΥΑ Λάρισας και του οργανισμού ύδρευσης της Λεμεσού, με αφορμή και το πρόσφατο ταξίδι του κ. Καλογιάννη στην Κύπρο. Επίσης, ο κ. Καλογιάννης μίλησε με θερμά λόγια για την έντονη κοινωνική δράση του Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας και για τη συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας Ντίνος Αυγουστής και ο ταμίας του Συλλόγου Κώστας Πογιός, ενώ στο τέλος της συνάντησης αντάλλαξαν δώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass