ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΛΑΡΙΣΑ

Διαμαρτυρία για τρένο- σαράβαλο

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2015 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:50

Με τρένο σαράβαλο, περασμένων δεκαετιών, που όλο παθαίνει βλάβες και οι συνθήκες μεταφοράς του κόσμου, είναι τριτοκοσμικές, καταγγέλλει ότι ταξιδεύει, καθημερινός επιβάτης στη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Λάρισα. Συγκεκριμένα, η καταγγελία αφορά στο απογευματινό δρομολόγιο των 4.17, το οποίο γίνεται με παμπάλαια βαγόνια.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το κανονικό δρομολόγιο πραγματοποιεί αμαξοστοιχία πέντε βαγονιών τύπου ιντερσίτι. Όμως και αυτό παθαίνει βλάβες, οπότε αντικαθίσταται αναγκαστικά από τη διπλή αμαξοστοιχία τύπου ΜΑΝ, παλιότερο μοντέλο. Το τρένο χωρά 144 καθήμενους και με όρθιους ξεπερνά τα 200 άτομα χωρητικότητα. Σημειώνεται όμως ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που κυκλοφορεί τα τρένα, τα νοικιάζει από την άλλη θυγατρική εταιρία του ΟΣΕ, την ΕΔΙΣΥ (Εθνικός Διαχειριστής Σιδηροδρομικών Υποδομών, και σε αυτή ανήκει το τροχαίο υλικό! Αλλεπάλληλα ήταν τα διαβήματα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να της χορηγηθούν νεότερα τρένα, αλλά δεν υπάρχουν άλλα! Διαμαρτυρίες έγιναν και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από επιβάτες και το θέμα είναι γνωστό, γενικά. Λόγω όμως του οικονομικού προβλήματος της χώρας, η κατάσταση παραμένει ως έχει…

Ε. Ρ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass