ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Στην Κύπρο σαν θα πάμε»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2017 22:30
Από την παρουσίαση της παράστασης στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου Από την παρουσίαση της παράστασης στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

Μετά την επιτυχία της παράστασης «Στην Κύπρο σαν θα πάμε» που παρουσιάστηκε προ ημερών στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, η παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της στη Λάρισα.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα σε Ελληνοκύπριους δημιουργούς άλλα και Ελλαδίτες ερμηνευτές και θα παρουσιαστεί αύριο Τρίτη 9 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν η Μικτή Χορωδία «Ηρακλείδες» του Μορφωτικού -Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταμώνα, το νεοσύστατο Ορχηστρικό Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου, με σολίστ τον κ. Αχιλλέα Κωτσόπουλο, την κ. Ελένη Μπαρδάνη και τον κ. Πάνο Κράϊα και χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Φίλων Λαϊκής Παράδοσης Λάρισας

Θα παρουσιαστούν έργα των Μάριου Τόκα, Μιχάλη Βιολάρη, Ευαγόρα Παλλικαρίδη, αλλά και Ελλαδιτών ερμηνευτών όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Χάρις Αλεξίου κ.α.

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τυρνάβου και του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Λάρισας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Λάρισας κ. Αυγουστίνος Αυγουστής και ο διευθυντής της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου και μαέστρος της Χορωδίας του Πλαταμώνα κ. Θέμης Σαμαντζής ενώ η σκηνοθεσία, τα κείμενα και η αφήγηση είναι του Δημήτρη Φωτίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θεατές προαιρετικά μπορούν να προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση ατόμων που έχουν ανάγκη.

Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass