ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Νέες ασφαλτοστρώσεις στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2017 10:35

Νέες ασφαλτοστρώσεις σε χωματόδρομους της Γιάννουλης θα γίνουν το επόμενο διάστημα από τον Δήμο Λαρισαίων. Το έργο θα ενταχθεί προς συζήτηση – εκτός ημερήσιας διάταξης – στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας ενώ οι οδοί που θα ασφαλτοστρωθούν, θα αποφασισθούν μετά από σύσκεψη με τους κατοίκους, όπως διευκρινίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γ. Σούλτης.

Το έργο, προϋπολογισμού περί τις 300.000 ευρώ, θα αποτελέσει τη δεύτερη φάση των ασφαλτοστρώσεων που θα γίνουν στη Γιάννουλη, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα κατοίκων της περιοχής καθώς πρόκειται για χωματόδρομους.

Τμήμα του ίδιου έργου αφορά και σε ασφαλτοστρώσεις σε Φαλάνη και Δασοχώρι, περιοχές όπου με τον ολοκλήρωση των εργασιών – τους επόμενους μήνες - θα απομείνουν ελάχιστα χιλιόμετρα χωματόδρομων.

Το ίδιο θα συμβεί και στη Γιάννουλη, κάτοικοι της οποίας - μετά την επέκταση του οικισμού - εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους χωματόδρομους που οδηγούν στα σπίτια τους, ενώ τα έργα ασφαλτοστρώσεων «πάγωσαν» ουσιαστικά από το 2010 με την κατάργηση του προγράμματος «Θησέας».

Μετά την έγκριση του έργου από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως διευκρινίζει ο κ. Σούλτης «θα ακολουθήσει συζήτηση με την Τοπική Κοινότητα προκειμένου να εξετασθούν οι δρόμοι που θα ασφαλτοστρωθούν». Προσθέτοντας ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε οδούς όπου ήδη έχουν γίνει υποδομές της ΔΕΥΑΛ, είναι πυκνοκατοικημένοι κ.λπ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass