ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ

«Γλυκιά» καταδίκη για τρεις στη Λάρισα

*«Έπαιρνα τη δόση μου από τη διατροφή του παιδιού μου»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2017 23:15

«Γλυκιά» αποδείχθηκε η ποινή φυλάκισης με την οποία τιμωρήθηκαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Ο λόγος ήταν πως από τη στιγμή της σύλληψής τους μέχρι και χθες ήταν προσωρινά κρατούμενοι για μια υπόθεση ναρκωτικών, αλλά, αν και καταδικάστηκαν από το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά αποφυλακίστηκαν, αφού η έφεσή τους αποφασίστηκε να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα πριν από περίπου ένα χρόνο τα τρία άτομα που συνελήφθησαν είχαν ποσότητες ναρκωτικών τόσο στα σπίτια τους όσο και επάνω τους. Όπως μάλιστα είχε ανακοινώσει η αστυνομία εκείνες τις ημέρες, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατέλαβαν τον 51χρονο να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να κατέχει μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (101,7) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία ο 51χρονος συνεργάζεται με τον 52χρονο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου εντόπισαν τον 52χρονο μαζί με τη 40χρονη συλληφθείσα, επιβιβαζόμενους σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν τόσο στο προαναφερόμενο αυτοκίνητο, όσο και στις οικίες τους, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους 63,19 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ένα καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 62 εκατοστών, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης ανάμεικτων με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, τρεις ζυγαριές, μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό, βάρους 160,57 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 2.320 ευρώ.

Οι τρεις καταδικάστηκαν από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για ναρκωτικά ως τοξικομανείς, για την πράξη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού. Ο ένας κρίθηκε ένοχος και για την πράξη της λαθρεμπορίας και του επιβλήθηκε επιπλέον ένας μήνας φυλάκισης.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενός κατηγορουμένου στον ανακριτή είπε πως έπαιρνε χρήματα για τη δόση του από τη διατροφή. Συγκεκριμένα ρώτησε ο ανακριτής «Πού βρίσκετε τα χρήματα για την αγορά αυτών των ουσιών;» για να απαντήσει «Από τη διατροφή του παιδιού μου και από το χαρτζιλίκι που παίρνω από τους γονείς μου».

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass