Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 12:59

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 14.30 μ.μ.. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ      

1. Έγκριση μετάβασης και των αντίστοιχων εξόδων μετάβασης του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Δημήτριου Δεληγιάννη, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Καλτσά Νικόλαου και του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειου Παπαδημητρίου στο Ρύμπνικ της Πολωνίας.  

2. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης του Δήμου Λαρισαίων με το Σύλλογο Εθελοντών Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ν. Λάρισας και έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης.        

3. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης του Δήμου Λαρισαίων με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης.    

Δ/ΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ          

4. Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων Φεστιβάλ Πηνειού 2017 και έγκριση της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης.        

5. Έγκριση εξόδων, Συνδιοργάνωσης της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 44ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Πολιτείας στις 13 Ιουνίου, για τη λήξη της Σχολικής περιόδου 2016-2017 και διάθεσης πίστωσης.     

6. Έγκριση εξόδων, Συνδιοργάνωσης της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας με τον Μ.Ε.Σ. Αγίου Θωμά, για τη μουσικοχορευτική παράσταση - εκδήλωση Ιουνίου 2017 και διάθεση πίστωσης.           

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  

7. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου "Επισκευές - συντηρήσεις Νέου Κοιμητηρίου του Δήμου Λαρισαίων".

8. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας για το έργο "Διαμόρφωση πλατείας Αγίου Γεωργίου". 

9. Αλλαγή ιδιοκτήτη υπόχρεου για την καταβολή οφειλής από κατασκευασθέντα κρασπεδόρειθρα από το Δήμο Λαρισαίων (χρεωμένα σε Κολιοπούλου Αικατερίνη).     

10. Τροποποίηση της υπ' αριθ. 625/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα "έγκριση κατανομής υπόλοιπου ποσού από την 1η κατανομή ΣΑΤΑ στους ΟΤΑ έτους 2015 για επισκευές - συντηρήσεις σχολείων" ως προς τον κωδικό και τον τίτλο του έργου στο οποίο έχει ήδη κατανεμηθεί το ποσό.        

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 

11. Έγκριση μεταβίβασης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών".

12. Χορήγηση αδειών συμμετοχής σε υπαίθριες θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις 2017.        

13. Συμπλήρωση της με αρ. 414/2016 ΑΔΣ με θέμα "Λήψη Κανονιστικής Απόφασης για τον καθορισμό των θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου και τον καθορισμό τέλους παραχώρησης της χρήσης των κοινοχρήστων χώρων που προσδιορίστηκαν ως θέσεις για την άσκηση των υπαιθρίων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τις υπ' αριθμ. 17/2016 Α.Ε.Π.Ζ. και 262/2016 Α.Ο.Ε. σύμφωνα με τις με αρ. 31/2017 ΑΕΠΖ και 224/2017 Α.Ο.Ε. 

14. Τροποποίηση της υπ' αρ. 327/2015 Α.Δ.Σ. με θέμα έγκριση κανονισμού διοργάνωσης και λειτουργίας της εμποροπανήγυρης Λάρισας, σύμφωνα με την αρ. 30/2017 Α.Ε.Π.Ζ.     

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass