ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ

Ζητούν «Ιντερνετ» για τους τουρίστες

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 22:10

Συνάντηση με τον δήμαρχο του Δήμου Τεμπών, κ. Κώστα Κολλάτο, είχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων, στα γραφεία του Συλλόγου, μετά από πρόσκληση του προέδρου του, κ. Γιώργου Γελαδάρη, προκειμένου να συζητήσουν προβλήματα του παραλιακού οικισμού.

Στη συνάντηση, όπου συμμετείχαν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών, ο κ. Γελαδάρης αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει στον οικισμό δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο (που είναι αίτημα κυρίως των παραθεριστών του), επισήμανε το μεγάλο πρόβλημα του καθαρισμού οικοπέδων από τη βλάστηση, ζήτησε καθαρισμό της παραλίας, και συχνότερα δρομολόγια απορριμματοφόρων στον οικισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω των αυξημένων αναγκών.

Ο κ. Κολλάτος, δεσμεύθηκε να μεριμνήσει άμεσα για τη δυνατότητα λήψης σήματος σύνδεσης με το διαδίκτυο στην περιοχή, ενώ υποσχέθηκε ότι ως τέλη Ιουνίου θα έχουν ξεκινήσει εργασίες στην παραλία από ειδικό μηχάνημα για το κοσκίνισμα της άμμου.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στα Μεσάγγαλα, εκφράζοντας τις ενστάσεις του ο κ. Γελαδάρης όσον αφορά στην επιλογή της θέσης της, τονίζοντας ότι «ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσάγγαλων με προτάσεις που έχει καταθέσει στον τότε Δήμο Κάτω Ολύμπου, από το 2007 έως σήμερα, ζητά συνεχώς την επανεξέταση αυτής της απόφασης που ορίζει τη λαϊκή αγορά ουσιαστικά εκτός του οικισμού Μεσαγγάλων».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Δηψάνας Αχιλλέας ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Ζαφείρης Κωνσταντίνος και ο αντιπρόεδρος του ΠΟΠΑΠΕΠ κ. Ζάρρας Λάμπρος ο οποίος και ενημέρωσε τον Σύλλογο για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Μεσάγγαλα κατά τους θερινούς μήνες.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass