ΣΕ ΜΠΑΡ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ

Συνελήφθησαν τρεις Λαρισαίες

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 15:28

Για μαστροπεία συνελήφθη 67χρονη Λαρισαία, που διατηρεί κατάστημα (καφέ – μπαρ) σε επαρχιακή οδό του νομού. Μαζί της συνελήφθησαν άλλες δύο Λαρισαίες, 60 και 32 ετών αντίστοιχα, η πρώτη γιατί στην κατοχή της βρέθηκε ένα σπρέι πιπεριού και η δεύτερη γιατί βρέθηκε να εργάζεται στο κατάστημα χωρίς άδεια εργασίας.

Αντιθέτως δεν συνελήφθη 47χρονη εκδιδόμενη γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε έκθεση «περί εκδιδομένων προσώπων». Η 47χρονη υπήκοος Βουλγαρίας έλαβε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ προκειμένου να ικανοποιήσει τις ερωτικές επιθυμίες πελάτη.

 Βγαίνοντας από το κατάστημα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν την 47χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, συνελήφθησαν οι άλλες τρεις Λαρισαίες (η 47χρονη αφέθηκε ελεύθερη) ενώ κατασχέθηκαν επίσης, χρηματικό ποσό και ναρκωτικά δισκία.  Οι τρείς συλληφθείσες θα οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass