ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 15:32

Συνεδριάζει σήμερα στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Ελασσόνας οικονομικού έτους 2015. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση συμπλήρωσης της υπ’ αριθμό 100/2017 προηγούμενης απόφασης σχετικά με την «Ψήφιση νέου ΟΕΥ του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΛ. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

4. Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠ. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

5. Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

6. Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ορισμός νέων μελών. Εισηγητής ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

7. Έγκριση υποβολής της πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε.Λ. Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο δ.σ. και πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

8. Έγκριση υποβολής της πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης Κρανιάς, κατασκευή κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων». Εισηγητής ο δ.σ. και πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

9. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑΕΛ για την εκτέλεση της πράξης «Αντιμετώπιση της λειψυδρίας». Εισηγητής ο δ.σ. και πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

10. Έγκριση του Κανονισμού της ετήσιας εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

11. Έγκριση επιβολής τελών για την παραχώρηση των θέσεων της ετήσιας εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

12. Κατάργηση ή διατήρηση θέσεων κενωθέντων περιπτέρων που περιήλθαν στον Δήμο, καθορισμός νέων θέσεων και παραχώρηση δικαιώματος χρήσης θέσεων περιπτέρων με δημόσια κλήρωση και με δημοπρασία. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

13. Έγκριση επιβολής τελών παραχωρούμενου κοινόχρηστου χώρου περιπτέρων. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

14. Έγκριση τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Ελασσόνας. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

15. Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου στον Οικισμό Καλυβίων στην εταιρία ΟΤΕ Α.Ε. Εισηγητής ο δ.σ. κ. Ιωάννης Χαλκίδης.

16. Εξέταση αιτημάτων συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

17. Εξέταση του αιτήματος συμπαράστασης του Δήμου Μήλου για τον επαναπατρισμό του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

18. Επανεξέταση αιτήματος της Εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. για παραχώρηση της χρήσης χώρου για την εγκατάσταση Σταθμού Αποσυμπίεσης και Διανομής Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα μετά από ακύρωση προηγούμενης σχετικής απόφασης. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

19. Έγκριση ανάκλησης δεσμεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

20. Έγκριση πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του τιμήματος για την αγορά ιδιωτικού ακινήτου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

21. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

22. Έγκριση οριστικής παραλαβής μελετών. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

23.  Εξέταση αιτήματος τροποποίησης άδειας χορήγησης δικαιώματος διέλευσης στα Αμπέλια Βερδικούσιας. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

24. Έγκριση μετονομασίας της πλατείας Ειρήνης στη Δ.Κ. Ελασσόνας και έγκριση ονομασίας του Ανοικτού Θεάτρου Ελασσόνας. Εισηγητής ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass