ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Συνεργασία επαγγελματιών παραλίων και Λιμενικού

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 15:38

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας με τον διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Αγιοκάμπου, κ. Χρήστο Αντωνίου, χθες στο κτίριο του Λιμενικού τμήματος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Χασιώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Αλέξης Μαραμής, τα μέλη κ.κ. Αλέξης Στεφανάρας και Θοδωρής Γκέσος, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Άγγελος Γιουρέλης και η υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Παναγιώτα Σάρρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν χρόνια την περιοχή, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις των καταστηματαρχών, πολλές φορές αποτέλεσαν τροχοπέδη για την ομοιογενή ανάπτυξή της στον τουριστικό τομέα.

Αμφότερα τα μέρη εκδήλωσαν τη διάθεση για συνεργασία με απώτερο στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες, που προσφέρει η παραλιακή ζώνη της Π.Ε. Λάρισας.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε τον Διοικητή για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Λιμενικού Τμήματος, για τη στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας, που θα συμβάλλει στην πρόοδο της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν στον Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Αγιοκάμπου, εικόνα του Αγίου Νικολάου, προστάτη του ναυτικού και του λιμενικού σώματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass