ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ «ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Το «Πάρκο των Ευχών» ον λάιν

Δημοσίευση: 29 Νοε 2017 22:35
* Για τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το «Πάρκο των Ευχών» έχει σελίδα στο facebook αλλά και στο instagram * Για τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το «Πάρκο των Ευχών» έχει σελίδα στο facebook αλλά και στο instagram

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες που γίνονται καθημερινά στο Αλκαζάρ προκειμένου το «Πάρκο των Ευχών» να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε η ιστοσελίδα του χριστουγεννιάτικου πάρκου είναι επισκέψιμη στη διεύθυνση www.parkoefxon.gr και προσφέρει βίντεο και φωτογραφίες από τις ετοιμασίες, το πλήρες πρόγραμμα των δραστηριοτήτων και αναλυτικές πληροφορίες για καθεμία από αυτές και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το χριστουγεννιάτικο εγχείρημα του Δήμου Λαρισαίων.

Από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου η Λάρισα θα έχει το δικό της χριστουγεννιάτικο χωριό, το «Πάρκο των Ευχών», το οποίο θα διαθέτει Παραμυθοχώρα, Εργαστήρι Ξωτικών, Fun Park, Σπίτι του Αϊ Βασίλη και δεκάδες άλλους χώρους που θα προσφέρουν στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού και την προβολή των καθημερινών δραστηριοτήτων έχει δημιουργηθεί η σχετική ιστοσελίδα, η οποία καθημερινά ανανεώνεται με πληροφορίες που αφορούν στο πάρκο.

Ο χρήστης πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.parkoefxon.gr θα μπορεί μπει στον μαγικό κόσμο του χριστουγεννιάτικου χωριού και θα βρει πληροφορίες για όλα τα «περίπτερα» που θα λειτουργήσουν στο Αλκαζάρ για έναν περίπου μήνα. Αναλυτικά ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για την Οικογένεια Χιονανθρώπων, την Παραμυθοχώρα και τη Μανιταροχώρα, το Ταχυδρομείο, το Εργαστήρι Ξωτικών, το Καρουζέλ και το Τρένο του Βόρειου Πόλου, για το τι θα συμβεί στη Μικρή και τη Μεγάλη Σκηνή, για το τι είναι τα Vintage Xmas, το Παιχνιδόκουτο, τι μπορεί να κάνει στο Σπίτι του Αϊ-Βασίλη, τι ταινίες θα δει στο Σινέ των Ξωτικών, αλλά και το τι ακριβώς είναι η Λίμνη των Χριστουγέννων, το Ζαχαρόσπιτο, η Χριστουγεννιάτικη Αγορά και το Fun Park. Επίσης, σημειώνεται αναλυτικά ποιες από τις παραπάνω επιλογές είναι δωρεάν και ποιες έχουν αντίτιμο, προκειμένου οι επισκέπτες του πάρκου να είναι ενημερωμένοι σχετικά με τις δραστηριότητες που μπορούν να παρακολουθήσουν.

Στην κατηγορία «Πληροφορίες» της ιστοσελίδας υπάρχει επεξηγηματικός χάρτης για τους εκτός Λάρισας επισκέπτες του πάρκου, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την πρόσβαση στο σημείο. Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία υπάρχουν στοιχεία για τη Λάρισα, για τα αξιοθέατα που υπάρχουν στην περιοχή, αλλά και για τα καταλύματα που μπορεί να διαμείνει κάποιος που θα επισκεφθεί το πάρκο και θέλει να διαμείνει στην πόλη. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι προκειμένου να ενημερωθεί για το τι μπορεί να κάνει ο επισκέπτης του πάρκου στη Λάρισα, θα πρέπει να μεταβεί σε άλλη ιστοσελίδα, αυτή του Δήμου Λαρισαίων και από εκεί στις ιστοσελίδες του κάθε χώρου ξεχωριστά, για να ενημερωθεί πότε και πώς θα πάει σε αυτά. Δηλαδή, αν και στο κομμάτι της πρόσβασης οι οδηγίες προς τον υποψήφιο επισκέπτη είναι κατατοπιστικές, σε ό,τι αφορά στην περιήγηση του ταξιδιώτη στην πόλη, τα αξιοθέατα και τους χώρους διασκέδασης η ενημέρωση είναι ελλιπής.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Ο Δήμος για τη λειτουργία του πάρκου αναζητά εθελοντές που θα βοηθήσουν κυρίως στην ενημέρωση και ξενάγηση των επισκεπτών και των μαθητών. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα που θα βρει στην ιστοσελίδα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να απευθύνεται στο Κέντρο Ενημέρωσης Δ. Λαρισαίων στο τηλέφωνο 2410.533665.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Το «Πάρκο των Ευχών» που φέτος ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά και υποδέχεται τα σχολεία από ολόκληρη την Ελλάδα προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Μέσω της ιστοσελίδας, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα, οποιοδήποτε σχολείο ή ομάδα ατόμων μπορεί να δηλώσει την παρουσία της στον χώρο, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ξενάγηση και να βιώσει την εμπειρία του πάρκου στο έπακρο.

Παναγιώτα Φούντα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass