ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Βραβεύθηκαν νέοι φοιτητές και αθλητές

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 15:28

Νέοι φοιτητές – παιδιά αστυνομικών που εισήχθηκαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετά από πανελλαδικές εξετάσεις πέρυσι, βραβεύθηκαν χθες σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας και η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ).

Η εκδήλωση, που έγινε στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ, άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυναν, ο πρόεδρος της ΕΑΛ Αθ. Νταβούρας και ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αγ. Χαρακόπουλος, ο αρχιμανδρίτης π. Βαρθολομαίος, οι βουλευτές Μαξ. Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος Λάρισας Θάν. Αδαμόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Γ. Αγάκος και ο διοικητής του ΓΝΛ Δημ. Λιόλιος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, από την ΕΑΛ, τιμήθηκε και η επικεφαλής του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Μαίρη Χατζητάκη με αφορμή και την πολύχρονη συνεργασία καθώς η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε από την Ένωση Κατωτέρων Αστυνομικών Λάρισας, τον Οκτώβριο του 1989. Με την κ. Χατζητάκη, απευθύνοντας χαιρετισμό να σημειώνει την ανάγκη του εθελοντισμού στην αιμοδοσία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Αναλυτικότερα στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι εξής νέοι φοιτητές: Μακρή Θεώνη, Μπελαή Σοφία, Νούσιος Δημήτριος, Γίτσας Δημήτριος, Μπατσίλας Σωκράτης, Κίτσιου Γεωργία, Πίσπα Σταυρούλα – Ειρήνη, Καϊνανα Ελένη, Βαλαώρας Αγαθοκλής- Ιωάννης, Τολιόπουλος Απόστολος, Περιτογιάννης Αλκιβιάδης – Χρίστος, Ντούμος Βασίλειος, Κατσάνου Νικολέτα, Αλεξανδρή Στυλιανή, Καραταϊρης Ιωάννης, Καλαφάτη Αθηνά – Καλυψώ, Γερογιάννης Δημήτριος, Σακοράφας Ιωάννης, Σακοράφας Βασίλειος, Αγόρου Κίμων, Καραμήτρου Ελένη. Επίσης βραβεύθηκαν οι, Παπαγιαννακόπουλος Γεώργιος, Σκριάπας Γεώργιος – Δημήτριος, Καλαμπόκα Δήμητρα, Καρανάσιου Παναγιώτα, Καρβέλη Γλυκερία, Μελισσάς Νικόλαος, Μπιλιάλη Στεργιανή. Τέλος βραβεύθηκαν οι αθλητές, Μαρία Κουτσιώρη και Χρήστος Μητρολιός για την ανάδειξή τους, ως αθλητές, στις πρώτες θέσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Λάρισας Χρ. Καλομπάτσιος και ο νομικός σύμβουλος της ΕΑΛ, Δημ. Γούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass