Η ΠΑΘΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥΣ...

Στα Φάρσαλα …μέσω Μικροθηβών

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 22:10
Στην πρώτη έξοδο προς Λάρισα η πινακίδα μας πληροφορεί και για Τύρναβο και Συκούριο Στην πρώτη έξοδο προς Λάρισα η πινακίδα μας πληροφορεί και για Τύρναβο και Συκούριο

Από πού πάνε για τα Φάρσαλα;

Το ερώτημα θέτει παρατηρητικός αναγνώστης της «Ε», ο οποίος ταξιδεύοντας από βορρά προς νότο, διαπιστώνει ότι στις εξόδους της Λάρισας που συναντά επί της ΠΑΘΕ, απουσιάζει κάθε αναφορά προς Φάρσαλα.

Η πρώτη πληροφόρηση για τον εποχούμενο είναι στον κόμβο των Μικροθηβών (δηλαδή 100 περίπου χιλιόμετρα νοτιότερα και από εκεί άλλα 40 χλμ. περίπου για την πόλη των Φαρσάλων), ενώ είναι προφανές ότι η συντομότερη διαδρομή είναι μέσω Λάρισας (η απόσταση αυτή είναι περί τα 45 χλμ.).

Συγκεκριμένα, ο κ. Κων. Δαμιανός στην επιστολή του προς την «Ε» αναφέρει:

«Ταξιδεύοντας με το ΙΧΕ αυτοκίνητό μου από τη γενέτειρά μου, Καβάλα, προς τον τόπο διαμονής μου, Φάρσαλα, μέσω της ΠΑΘΕ, διαπίστωσα πως οι υπάρχουσες ενημερωτικές πινακίδες έξοδοι 1,2,3,4, του νομού μας, μετονομάστηκαν (ορθώς κατά τη γνώμη μου), σε έξοδο προς Λάρισα, Τύρναβο, Κοζάνη, πολύ νωρίτερα προς Ελασσόνα, έξοδος προς Συκούριο, έξοδος προς Αγιά και παράλια του νομού, έξοδος προς Βόλο, έξοδος προς Κιλελέρ, έξοδος προς Καρδίτσα – Τρίκαλα… Ξεχασμένα μόνο τα Φάρσαλα. Κάποιος διερχόμενος από ΠΑΘΕ που για δικούς του λόγους επιθυμεί να επισκεφθεί την πόλη των Φαρσάλων είτε θα πρέπει να γνωρίζει πως βγαίνοντας από την έξοδο Καρδίτσας - Τρικάλων και ρωτώντας θα φθάσει σε αυτά, είτε θα πρέπει να διανύσει περί τα 100 περίπου χιλιόμετρα μέχρι τον κόμβο των Μικροθηβών όπου υπάρχει έξοδος προς Φάρσαλα.

Μήπως οι αρμόδιοι πρέπει να δουν το (ασήμαντο;) θέμα και παραπλεύρως της εξόδου προς Καρδίτσα - Τρίκαλα να προστεθεί και Φάρσαλα;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass