«Πάρκο των Ευχών» και του χρόνου…

* Με βραδιά για εθελοντές και προσωπικό έκλεισε χθες τις πύλες του

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2018 15:24

Στους εθελοντές αλλά και το προσωπικό που εργάσθηκε για την επιτυχία της διοργάνωσης ήταν αφιερωμένη η χθεσινή βραδιά, με την οποία έκλεισε τις πύλες του το «Πάρκο των Ευχών».

Το Πάρκο που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν ένα μήνα στις 8 Δεκεμβρίου, αποτέλεσε ένα τολμηρό εγχείρημα του Δήμου Λαρισαίων, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, αποσπώντας παράλληλα θετικά σχόλια, παρά το γεγονός ότι "στήθηκε" σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στους εθελοντές, το προσωπικό του Δήμου Λαρισαίων που εργάσθηκε για την επιτυχία της διοργάνωσης όπως και τους εργαζόμενους στο Πάρκο, ευχήθηκε χθες βράδυ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ενώ επίσημη αποτίμηση της δημοτικής αρχής θα γίνει τις επόμενες ημέρες αφού προηγηθούν επαφές με εμπλεκόμενους φορείς με απώτερο σκοπό την καλύτερη διοργάνωση, του χρόνου.

Της χθεσινής εκδήλωσης, προηγήθηκε συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «The Swingin' Cats» στη μεγάλη σκηνή. Με ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες, με ένα χορευτικό πρόγραμμα σε ρετρό ατμόσφαιρα, το συγκρότημα ζωντάνεψε τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους σε παλαιότερες εποχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass