ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ευχές για το 2018 από Δήμο Ελασσόνας και Συλλόγους

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2018 22:02

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του 2018 έκοψε την περασμένη Κυριακή ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με τους δεκάδες Συλλόγους της περιοχής, στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, εκδήλωση που σήμανε και το κλείσιμο των εορταστικών εκδηλώσεων και δράσεων, που «έτρεξαν» τον τελευταίο μήνα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ελασσόνας.


Ήταν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, όταν ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, πλαισιωμένος από συνεργάτες του, δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, έκοψε τη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς. Ή για να κυριολεκτούμε… μια βασιλόπιτα που «αντιπροσώπευε» 90 και πλέον μικρές και μεγαλύτερες βασιλόπιτες που ήταν «απλωμένες» και σχημάτιζαν τον αριθμό «2018».
Σε σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία, λιγότερα προβλήματα, περισσότερη αγάπη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη και ευχαρίστησε τους συλλόγους και τους φορείς της περιοχής για τη συνεργασία και το έργο εθελοντισμού και προσφοράς που επιτελούν για το καλό της περιοχής μας.
Την όμορφη και ζεστή γιορτή ευλόγησε ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας - αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος, που μετέφερε τις εγκάρδιες πατρικές ευχές του σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, καλώντας τους συλλόγους και τους φορείς να συνεχίσουν τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους προς όφελος της περιοχής, προκειμένου να διατηρηθούν οι παραδόσεις και η ιστορία του τόπου.
Ακολούθησε από τον δήμαρχο Ελασσόνας η απονομή συμβολικού δώρου («τυχερό ρόδι») σε κάθε σύλλογο, για το «γούρι» της νέας χρονιάς.
Για την ιστορία, το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην κ. Σοφία Κρίκου, από την Κρανέα Ελασσόνας, που κέρδισε ένα διήμερο ταξίδι στα Γιάννενα, προσφορά του γραφείου ταξιδίων Efilial Travel.
Τη φροντίδα της εκδήλωσης είχαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλεξάνδρα Τσιαντέ – Κοντοχρήστου και η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ελασσόνας Ασπασία Χατζηβασίλη – Βαλιώτη.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass