ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Βραβεύσεις και κοπή πίτας

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2018 22:17

Παρουσία επισήμων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στο "Κτήμα Αίγλη" στα Φάρσαλα η εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Φαρσάλων που περιελάμβανε την κοπή της βασιλόπιτας και τη βράβευση των αποφοίτων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ακόμη τιμήθηκε και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καρδίτσας κ. Λάμπρος Σιατήρας για τις εκπτώσεις που παρέχει στις τρίτεκνες οικογένειες που ταξιδεύουν με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ αυτού. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Φαρσάλων κ. Δημ. Χατζημήτρος προέβη στον απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου, ενώ ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην τρίτεκνη μητέρα και γενικότερα στην πολύτεκνη τονίζοντας ότι θα πρέπει να απολαμβάνουν τον σεβασμό και τη βοήθεια από την Πολιτεία, τον Δήμο, την κοινωνία αλλά και από κάθε άλλο φορέα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος κ. Θεόδωρος Κοντός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κική Παναγιωτακοπούλου και η δημοτική σύμβουλος κ. Κων/να Μπένου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χριστοδ. Παπαγεωργίου και κ. Κώστας Τασόκας, ο κ. Γεώργιος Καπράνας, μέλος του Δ.Σ. Τριτέκνων ν. Καρδίτσας και ο κ. Δημ. Μπούλμπασης μέλος του Δ.Σ. Τριτέκνων ν. Λάρισας, ο πρόεδρος του Συλλόγου "Ενεργοί Πολίτες" Φαρσάλων κ. Αποστ. Ανδρεόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γιώργος Πιτσάβας και πλήθος κόσμου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass