ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πολύτεκνοι-χριστιανικά σωματεία στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 16:16

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και τα συνεργαζόμενα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της πόλης θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα (πλατεία Συντάγματος) την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 2 μ.μ. Τα Σωματεία: Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων. Γ.Ε.Χ.Α. (Γονέων Ένωσις «η Χριστιανική Αγωγή») Λάρισας. Ενωμένη Ρωμηοσύνη.

Ένωση Θεολόγων Λάρισας. Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης». Σύλλογος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Ο Απόστολος Βαρνάβας». Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος» Λάρισας. Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ιωάννης ο Χρυσόστομος». Χριστιανική Ένωση Επιστημόνων Λάρισας. Χριστιανική Εστία Λάρισας «Ο Απόστολος Παύλος».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου α) στο βιβλιοπωλείο της Χριστιανικής Εστίας (Παπακυριαζή 30, τηλ. 2410-536181) τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και β) στο κτίριο της Γ.Ε.Χ.Α. (Μανδηλαρά 14, τηλ. 2410-628278) κάθε απόγευμα από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. Αναχώρηση λεωφορείων την Κυριακή 4/2/2018 το πρωί στις 6π.μ.

* Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος για άλλη μια φορά θα δώσει το «παρών» σε συλλαλητήριο που θα γίνει για τη Μακεδονία, αυτή τη φορά στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Για τον λόγο αυτό θα ναυλώσει λεωφορείο για τη μετάβαση προς Αθήνα και όσοι επιθυμούν από τον νομό Λαρίσης να δώσουν το «παρών» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον πρόεδρο του Συνδέσμου Αστέριο Χάμο, στο τηλέφωνο 6973-380812.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass