Κόβουν πίτες - χορεύουν

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 16:18

Αποκριάτικη βραδιά

Η ομάδα συνεργασίας του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών πραγματοποιεί αποκριάτικη βραδιά στο «Εν Λαρίση» την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα.

ΣΗΜΕΡΑ

* Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΑΓΙΕΥΣ»: Στις 8 το βράδυ στο δημοτικό αναψυκτήριο στο Μεταξοχώρι. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τους Αποστόλη Φωτιάδη στο τραγούδι, Βασίλη Μπαλή στο τραγούδι και στο μπουζούκι και Ιωάννα Μπαλή στο αρμόνιο. Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι θα έχει η Ελένη Θυμιούλα.

*Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας: Στις 8:30 το βράδυ στο εστιατόριο «Ελιά και Κάπαρη», στον λόφο του Φρουρίου. Η τιμή ανά άτομο είναι 15 ευρώ, και περιλαμβάνει πλήρες μενού και κρασί. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα, τα οποία θα κληρωθούν την ημέρα της εκδήλωσης και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

*Χορωδία «Σιμυλίς»: Στις 9 το βράδυ στο μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων» στο Φρούριο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ακαδημίες και σχολές εκμάθησης αθλημάτων του αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων: Στις 11.00 το πρωί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.

*Σύλλογος Γυναικών Πλατυκάμπου: Στις 7 το βράδυ στο «Αχίλλειον» στον Πλατύκαμπο. Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά ζωντανή ορχήστρα.

*Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Πολιτών νομού Λάρισας: στις 8 το βράδυ στην ταβέρνα «Νέα Δροσούλα» στη Γιάννουλη Λάρισας (κόμβος Αμπελώνα – Γιάννουλης).

* Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας: Στις 8 το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80- 3ος όροφος).

*Σύλλογος Γυναικών Αγιάς: Στις 8 το βράδυ στο «Κτήμα Νεφέλη» (2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου).

* Σύλλογος Οικισμού Αλεξανδρινής: Στις 8 το βράδυ στο κέντρο «Palladium», με ζωντανή λαϊκοδημοτική μουσική και πλούσιο μενού.

*Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά»: Στις 8 το βράδυ, στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και στα αθλήματα του έτους 2017. Στην εκδήλωση θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου. Πληροφορίες στο τηλ.: 6976-497616.

* Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών: Στις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο «Τούμπα» στον Τύρναβο.

* Περιφερειακό Τμήμα των Συνταξιούχων του ΟΤΕ Λάρισα: Στο «Κτήμα Έλενα» (7ο χλμ. Λαρίσης - Αμπελώνος) στις 8.30 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των παιδιών των μελών του συλλόγου που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι - γονείς να ενημερώσουν για την επιτυχία των παιδιών τους. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου και στα τηλέφωνα: 2410-251788, 6977-239975, 6982-471485 και 6974-640776.

*ΜΕΣ και ποδοσφαιρική ομάδα Βερδικούσιας: Στις 9 το βράδυ στο κέντρο του Ιωάννη Σαλιακούρα στη Βερδικούσια.

* Περιφερειακό Τμήμα Μηχανολόγων -Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας: Στο «Garage» (Ολύμπου 3) στις 9:30 το βράδυ.

*Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ν. Λάρισας: Στις 10 το βράδυ, στον Μύλο 1927.

*Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στις 9:00 μ.μ. στην ταβέρνα του Ιωάννη Πίβουλα στο Πουρνάρι Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν τα παιδιά του χωριού που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Φιλοτελική Ένωση Λάρισας: Στις 11 το πρωί στο εντευκτήριο του Επιμελητηρίου Λάρισας (3ος όροφος).

*Δημοτική Παράταξη Τυρνάβου «Δράση Πολιτών»: Στις 11 το πρωί στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου.

*Μουσικός Σύλλογος Λάρισας: Στις 11 το πρωί στο «Γρηγοριάδειο» Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων.

*Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων «Ο Ζευς»: Στις 11 το πρωί  στο cafe bar Passerella (έναντι Αρχαίου Θεάτρου).

*Σύλλογος Κρητικών Λάρισας: Στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας στις 11 το πρωί.

* Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών: Στις 11 το πρωί στην ταβέρνα «Το Σαραντάπορο» (συνοικία Ιπποκράτης). Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 ο Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών, οργανώνει εκδρομή στην Ξάνθη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο "Σπίτι της Σκιάς" του Σαρανταπορίτη καλλιτέχνη και δημιουργού Τριαντάφυλλου Βαΐτση και περιήγηση στην πανέμορφη παλιά πόλη της Ξάνθης. Πληροφορίες στο τηλ. 6983-010321 (Γιάννης Ντάλλας).

*Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου: Στις 11.30 το πρωί στην ταβέρνα «Αγνάντι» στα Μεσάγγαλα.

* Μ.Λ.Σ. Νίκαιας Θεόκλητος Φαρμακίδης: Στις 11.30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

*Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου: Στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Κιβωτός» (όπισθεν γηπέδου Αλκαζάρ). Πληροφορίες Ε. Καραγιώργου 6977-597583.

*Σύνδεσμος Πελοποννησίων ν. Λάρισας «Ο Μοριάς»: Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

* Αερολέσχη Λάρισας: Στις 12.30 το μεσημέρι στο πεδίο προσγείωσης Τερψιθέας.

*Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης: Στις 12:30 το μεσημέρι στο κέντρο «Λιόγερμα».

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τους Παυλόπουλο Γιάννη (βιολί), Δημούδη Βαγγέλη (ούτι-τραγουδι), Κωστούλη Κώστα (κλαρίνο), Μούτσελο Νίκο (γκάιντα), Σαραντινό Βασίλη (κρουστά) και Μποκόρο Δημήτρη (ακορντεόν).

*Πιερικός Σύλλογος Λάρισας: Στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Λαδόξυδο» (Καρδίτσης 32). Τηλέφωνα για συμμετοχή: 6978431977 και 6957-568181.

*Σύλλογος Γυναικών Δοτσικού Γρεβενών: Στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Metropol”. Θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα του Τάκη Μπέτσιου.

* Σύλλογος Ποντίων Λάρισας: Στις 6:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά στην πλατεία της Χαραυγής. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό ποντιακό γλέντι.

*Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας: Στις 7 το απόγευμα, στην ταβέρνα «του κυρ-Χρήστου», στην οδό Φιλελλήνων στο Φρούριο. Μετά την κοπή της πίτας, θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου, που περιλαμβάνει πλούσια δώρα.

*Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ – ΤΣΑ: Στη «Νέα Δροσούλα» στη Γιάννουλη στις 7 το βράδυ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936-657240.

* Οι γυναίκες από την Αλβανία που διαμένουν στην Αγιά και τα χωριά: Στις 8 το βράδυ, στο κέντρο «Χατζάκος» στην Αγιά (πλατεία Φιλύρων). Είσοδος: 5 ευρώ.

*Σύλλογος Γυναικών συνοικίας Αμπελοκήπων: Στις 8 το βράδυ στο μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων», στον λόφο του Φρουρίου.

* Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου: Στις 6:30 το απόγευμα στην ταβέρνα «της Αννούλας» (πρώην Παιδικός Σταθμός Συκουρίου). Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και απολογισμός πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε.

ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού: Στις 6:30 το απόγευμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Πληροφορίες στα γραφεία του Τμήματος Μεγ. Αλεξάνδρου 7 (4ος όροφος) και στα τηλέφωνα 2410-532250 και 2410-532241.

*Σύνδεσμος Καρδιοπαθών «Ο Άγιος Αχίλλιος»: Στις 7 το βράδυ στην ταβέρνα «Φιλελλοίνων» στον λόφο του Φρουρίου. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2410-615248, 2410-615261 και 2410-616609.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass