ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Αναγνωρίσιμο το έργο και οι επιτυχίες του Α.Τ. Ελασσόνας

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2018 22:10

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μια διαφορετική χαλαρή βραδιά διασκέδασης για τους άνδρες, τις γυναίκες και το πολιτικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας ήταν αυτή που έγινε πρόσφατα, με αφορμή την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του 2018, στο κέντρο «HAMOS PLACE» της Ελασσόνας. Και όλα αυτά, μέσα σε ατμόσφαιρα συναδέλφωσης και βέβαια με έκδηλη την ικανοποίηση για το έργο και τις σημαντικές επιτυχίες του Α.Τ. Ελασσόνας, που αναγνωρίζονται από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.


Τη βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας ευλόγησε ο ιερέας π. Χρήστος Γεροφάκας, που μετέφερε τις ευχές του σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος προς τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για έτος με υγεία και με λιγότερα προβλήματα και κινδύνους.
Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου ευχήθηκε για προσωπική και οικογενειακή υγεία και αισιοδοξία για το 2018, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις ζωές όλων, και υπενθύμισε με νόημα: «Οι ρόλοι μας είναι διακριτοί, υπάρχει αλληλοσεβασμός και άψογη συνεργασία του Δήμου με το Α.Τ. και έτσι θα συνεχίσουμε. Εύχομαι για τους αστυνομικούς της περιοχής μας, ελάχιστους κινδύνους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ο Δήμος Ελασσόνας είναι ανοιχτός σε προτάσεις για το καλό των δημοτών μας».
Ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς – διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους και τους συναδέλφους αστυνομικούς για τη συνεργασία, ευχήθηκε σε όλους μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, χωρίς κινδύνους και έκανε σύντομη αναφορά – απολογισμό στο έργο και στις ιδιαίτερες επιτυχίες του Α.Τ. Ελασσόνας της περασμένης χρονιάς.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Αθ. Νταβούρας ευχήθηκε για τον νέο χρόνο υγεία, προσοχή, ασφάλεια στους αστυνομικούς και ολοκλήρωσε με νόημα: «Είναι γνωστές η πολύ καλή εικόνα του Α.Τ. Ελασσόνας και οι επιτυχίες του. Συνάδελφοι, η εικόνα και η επιτυχία του Α.Τ. Ελασσόνας οφείλεται σε εσάς τους ίδιους. Να μην το ξεχνάτε».
Το μουσικό μέρος της γεμάτης βραδιάς επιμελήθηκαν ντόπιοι μουσικοί και ερμηνευτές, αρχικά με το σχήμα «Τα παιδιά από το Σαραντάπορο»(σε έντεχνα ακούσματα) και στη συνέχεια με τον Θανάση Σαμόλαδο(κλαρίνο) και τους συνεργάτες του(σε δημοτικό πρόγραμμα).
Στην όμορφη βραδιά της Αστυνομίας, έδωσαν το «παρών»:
Ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ζήσης Μπρούζας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστ. Γκατζιούρας και Δημ. Έξαρχος, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ελασσόνας Ασπασία Χατζηβασίλη – Βαλιώτη, ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Βερδικούσιας Κώστας Τσέτσιλας, ως εκπρόσωπος του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη ο Λάζ. Μιχαλέας, τα μέλη της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Γιάννης Καριπίδης και Χρήστος Παπαδημητρίου, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας Θεόδ. Τζιώλας, ο αναπληρ. γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Λάρισας Μιχ. Τολίκας, ο διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Γρηγ. Κοντός, ο πρ. διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Γιάννης Μπελαής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας(Ε.Α.Λ.) Αθ. Νταβούρας και τα μέλη της διοίκησης Ι. Θελούρας, Γ. Μαντζανής, Χρ. Ζήκος, Χρυσ. Χρυσαφούδης, Δημ. Γεωργαντάς, Νικ. Τηγανής, Γ. Ζησάκης, μέλη των οικογενειών των αστυνομικών, «απόμαχοι» πρ. αστυνομικοί, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass