ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Δεν είναι αναγνωρισμένος από την ΑΣΠΕ»

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2018 15:14

«Ο νέος Σύλλογος Πολυτέκνων Τυρνάβου και Περιχώρων, δεν είναι αναγνωρισμένος από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ)», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων.

Ειδικότερα αναφέρει: «Ενημερώνουμε τα μέλη μας (αυτά που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου ) ότι πρόσφατα δημιουργήθηκε νέος σύλλογος με την επωνυμία Σύλλογος Πολυτέκνων Τυρνάβου και Περιχώρων, τους σκοπούς λειτουργίας του οποίου δεν γνωρίζουμε.

Πληροφορούμε τους συναδέλφους πολύτεκνους των παραπάνω περιοχών ότι ο εν λόγω σύλλογος μπορεί να δημιουργήθηκε αλλά δεν είναι αναγνωρισμένος από την ΑΣΠΕ (Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος).Οι συνάδελφοι οι οποίοι εγράφησαν στο νέο σύλλογο του Τυρνάβου και διεγράφησαν από τα μητρώα του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων, δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν.

Για παράδειγμα, δεν μπορούν να θεωρήσουν την πολυτεκνική ταυτότητα, δεν μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητος από την ΑΣΠΕ. Ενημερώνουμε τα μέλη των παραπάνω περιοχών ότι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων θα συνεχίσει να εξυπηρετεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέσω του γραφείου που υπάρχει εδώ και χρόνια στο Τύρναβο τις γνωστές ημέρες και ώρες λειτουργίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass