ΕΠΕΔΡΑΜΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Βάνδαλος... με 4 τροχούς

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 23:19

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Αχ. Μπακαλέξη
Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος κατήγγειλε στους δημότες του πράξη βανδαλισμού που έγινε στο δάσος της πόλης.


Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Φαρσάλων στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
«Ευρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τους συνδημότες μας ότι προχθές το βράδυ, άγνωστος μέχρι στιγμής «συμπολίτης» μας, κινούμενος με τετράτροχο όχημα εντός του αλσυλλίου της πόλης επέδειξε ιδιάζουσα αντικοινωνικότητα και κατέστρεψε 15 φωτιστικά σώματα, που κατασκευάσαμε με δαπάνες του Δήμου το έτος 2013, αλλά και 2 προβολείς φωτισμού της Ακρόπολης που πρόσφατα κατασκευάσαμε και τοποθέτησαν οι υπηρεσίες του Δήμου, φωτίζοντας και προβάλλοντας το δημιούργημα των προγόνων μας, αλλά και το αισθητικό αλσύλλιό μας. Αυτή την πράξη βανδαλισμού προς τον πολιτισμό, το αισθητικό περιβάλλον μας, προς τη δημοτική περιουσία και προς όλους τους Φαρσαλινούς συμπολίτες μας, την καταγγέλλω ανοιχτά και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ενώπιόν σας και καλώ κάθε πολίτη του τόπου να διαφυλάξει τη δημοτική περιουσία με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο ήθελε απαιτηθεί.
Εν προκειμένω, προς ανεύρεση του αντικοινωνικού δράστη να διευκολύνει τα αστυνομικά όργανα του Α.Τ. Φαρσάλων με την παροχή οποιουδήποτε σχετικού στοιχείου έχει περιέλθει στη γνώση του. Το οφείλουμε στον τόπο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass