ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΓΙΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο Κων. Γιαγτζόγλου

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 15:00

Τη μεταγωγή του αντιεξουσιαστή Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές Λάρισας στις φυλακές Κορυδαλλού αποφάσισε χθες η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών.


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε χθες ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή της σε κατάστημα κράτησης υποδίκων. Για τον λόγο αυτό, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε τη μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από τις φυλακές Κορυδαλλού σε άλλα καταστήματα κράτησης και, παράλληλα, τη μεταγωγή σε αυτό 27 υποδίκων.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, οι μεταγωγές αυτές θα γίνουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου. Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει στις 10 Απριλίου.
ΜΠΟΓΙΕΣ
Στο μεταξύ, χθες τα ξημερώματα μέλη της συλλογικότητας «Συνεργείο ανακαινίσεων από τα παιδιά στον κάμπο», πέταξαν μπογιές στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.
Σε ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα Indymedia αναλαμβάνουν την ευθύνη και τονίζουν ότι «ξημερώματα Παρασκευής επιτεθήκαμε με χρώματα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.
Άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του συντρόφου για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Κανένας σύντροφος – ίσσα μόνος – η στα χέρια του κράτους. Χέρι που απλώνεται σε συντρόφους – ισσες θα κόβεται. Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα.
Υ.Γ. Αυτή η επίθεση ήταν μόνο η αρχή», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κων. Γιαγτζόγλου, μετά την απόφαση της ΚΕΜ, σταματάει την απεργία πείνας και δίψας. Ωστόσο για κάποιες ημέρες θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο ΠΠΓΝΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass