Νέα πρωτοβουλία της Αννας Βαγενά για την αποτέφρωση νεκρών στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 20:25

Ότι θα αναλάβει προσωπική πρωτοβουλία για την επίλυση των νομοθετικών εκκρεμοτήτων για την αποτέφρωση νεκρών στην Ελλάδα και πως θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή, δεσμεύτηκε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

Ακόμη, εξέφρασε τη διάθεσή της για υποστήριξη κάθε προσπάθειας που αφορά στην κατασκευή του πρώτου Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στη χώρα μας.
Η κ. Βαγενά συναντήθηκε στο γραφείο της με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης Αντώνη Αλακιώτη. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αλακιώτης ευχαρίστησε την κυρία Βαγενά για το ενδιαφέρον της σχετικά με την δημιουργία ενός Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στη χώρα μας και για την σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή τον Μάρτιο του 2017, με αφορμή την επιθυμία για αποτέφρωση του συζύγου της, Λουκιανού Κηλαηδόνη.
Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης ενημέρωσε την κυρία Βαγενά για τις μακροχρόνιες προσπάθειες της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, καθώς και για τις εξελίξεις και τις ενέργειες που γίνονται από δήμους και ιδιώτες προς την κατεύθυνση αυτή. Τέλος, ζήτησε τη μεσολάβησή της και την υποστήριξή της για την ολοκλήρωση του νομοθετικού έργου που απαιτείται από τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass