ΚΟΙΝΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ

Χόρεψαν οι σκληρά εργαζόμενοι των Λαϊκών Αγορών

* Δημ. Πούρικας: Δείχνουμε καθημερινά και έμπρακτα τη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 22:04

Μπορεί στις ημέρες μας η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών να έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών να έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τη διστακτικότητα του κόσμου βλέποντας τον τζίρο τους να κατρακυλά έως και 40% τα τελευταία χρόνια. Μπορεί η κίνηση στις λαϊκές αγορές να είναι κάπως πιο υποτονική καθώς οι καταναλωτές αγοράζουν πλέον μόνο τα απαραίτητα...


Αυτά όμως δεν εμπόδισαν και φέτος, τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές των λαϊκών αγορών, τους ανθρώπους δηλαδή του μόχθου και της εργασίας που εργάζονται σκληρά -υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες- ώστε να φτάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας φρέσκα, ποιοτικά και σε καλές τιμές προϊόντα, να διοργανώσουν τον ετήσιο χορό τους, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο, από τα καθημερινά προβλήματά τους. Ετσι στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του κέντρου διασκέδασης «Λιόγερμα» τα μέλη των Σωματείων Παραγωγών και Μικροπωλητών, δείχνοντας έμπρακτα τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο από κοινού την ετήσια χοροεσπερίδα τους. Μια χοροεσπερίδα που τα είχε όλα... Από την υπέροχη ζωντανή ορχήστρα «Λαϊκές Διαδρομές» και το ποιοτικό φαγητό μέχρι τις ζεμπεκιές και τα κλαρίνα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των προσκεκλημένων και εκτόξευσαν το κέφι σε υψηλά επίπεδα, έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών κ. Δημήτριος Πούρικας ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, επισήμανε πως τα δύο Σωματεία, αυτά δηλαδή των Παραγωγών και των Μικροπωλητών, δείχνουν έμπρακτα τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε «εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο και δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα, μας ενώνουν τα προβλήματα που κατά καιρούς δημιουργούνται στον χώρο μας».
«Αυτά τα προβλήματα προσπαθούμε κάθε φορά να επιλύσουμε, συνεργαζόμενοι πάντα, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνέπεια. Η κοινή διοργάνωση της χοροεσπερίδας έχει και έναν άλλο σκοπό. Θέλει να συμβάλει στη σύσφιγξη των σχέσεων όλων των συναδέλφων παραγωγών και μικροπωλητών». Ο ίδιος ευχαρίστησε τους καλεσμένους για το δυναμικό «παρών» ευχόμενος η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους.
Ακολούθως χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών κ. Γιάννης Ποτούλας, ενώ την παράσταση όλων «έκλεψε» κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα με την ανάγνωση δικού του ποιήματος ο παλαίμαχος παραγωγός Θεόδωρος Μπέης από τη Γιάννουλη.
Απολαύστε το!
«Σλάβοι μου, λάθος κάνετε. Την πόρτα που χτυπάτε. Σλάβοι μου πέστε μας λοιπόν, πέστε μας τι ζητάτε; Ο Ρήγας έγραψε αρκετά για των Ελλήνων νίκη, το ’12 οι πατέρες μας εις τη Θεσσαλονίκη. Το ’20 εγράφτηκαν για τη Μικρά Ασία και το ‘40 η νέα γενιά πάνω στην Αλβανία.
Ο Μακεδών Αλέξανδρος ήτανε παλικάρι. Στον Βουκεφάλα ανέβαινε γινότανε λιοντάρι. Πολιτισμό εδίδαξε σε όλη την Ασία. Για να διδάσκονται οι λαοί αυτή την ιστορία. Τότε λοιπόν ανθέλληνες σάς έκανε η φύση και θέλετε την Ελλάδα μας από τη γη να σβήσει. Αυτή που λέγεται Ελλάς μας έχει εμάς γεννήσει».
Στην όμορφη εκδήλωση παρέστησαν οι Λαρισαίοι βουλευτές Νίκος Παπαδόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο πρώην βουλευτής κ. Στέλιος Ροντούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής, ο αντιδήμαρχος κ. Θάνος Αδαμόπουλος, η κ. Ρένα Καλαριώτου επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λ. Αγορών Θεσσαλίας κ. Απόστολος Τσακανίκας, από τη Διεύθυνση Εμπορίου ο διευθυντής κ. Ξενοφών Αναστασιάδης, ο προϊστάμενος κ. Τάσος Στουρής καθώς και ο κ. Χρήστος Μάρκου, ενώ την ΕΠΣΛ εκπροσώπησε το μέλος της διοίκησης κ. Γιάννης Ιωαννίδης.
Γ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass