ΑΓΩΓΗ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Αντιπαράθεση με φόντο τις δικαστικές αίθουσες

* Ζητά αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για «αποκατάσταση ηθικής βλάβης» με αφορμή λεχθέντα για «ανοικτό» πόθεν έσχες * Σε «προσωπικές της ανασφάλειες» αποδίδει την εξέλιξη ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης * «Επιμένω» ανταπαντά η κ. Καραλαριώτου «να ζητήσει δημόσια συγγνώμη»

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2018 21:20
«Οι προσωπικές ανασφάλειες της κ. Καραλαριώτου δημιουργούν όξυνση στον λόγο της για να κατοχυρώσει τη θέση της» τόνισε ο κ. Καλογιάννης «Οι προσωπικές ανασφάλειες της κ. Καραλαριώτου δημιουργούν όξυνση στον λόγο της για να κατοχυρώσει τη θέση της» τόνισε ο κ. Καλογιάννης

Δικαστικές αντί των συνηθισμένων πολιτικών διαστάσεων προσδίδει στην αντιπαράθεση με τη δημοτική αρχή Λάρισας, η - πρωτόγνωρη για τα δημοτικά χρονικά - απόφαση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και δημοτικής συμβούλου, Ρένας Καραλαριώτου να καταθέσει αγωγή κατά του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη ζητώντας αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για «αποκατάσταση ηθικής βλάβης».

Αφορμή στάθηκε μια, όντως έντονη, συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/11/17 όπου ο κ. Καλογιάννης, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από το ύφος που χρησιμοποίησε η αντιπολίτευση καταγγέλλοντας «διαπλοκή» στην ανάθεση έργων για το Πάρκο των Ευχών, σε μια αποστροφή του λόγου του και απευθυνόμενος προς την κ. Καραλαριώτου τόνισε ότι «το 2014 και το 2015 όταν το πόθεν έσχες σας έμεινε ανοιχτό, εμείς δεν είπαμε κουβέντα για τίποτα».

Η κ. Καραλαριώτου, πριν μερικές ημέρες, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή, με τον κ. Καλογιάννη σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου χθες, να περνά στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για «μια πρωτοφανή πράξη ποινικοποίησης της πολιτικής διαδικασίας στον Δήμο Λαρισαίων» εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή του που η κ. Καραλαριώτου ζητά αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ αλλά «και την προσωπική μου κράτηση για 6 μήνες» όπως είπε ο κ. Καλογιάννης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων απέδωσε την απόφαση Καραλαριώτου στις «προσωπικές της ανασφάλειες», όπως είπε, προκειμένου να ηγηθεί του χώρου της αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας την «πρακτική» των καταγγελιών που «ακολουθεί» η κ. Καραλαριώτου.

«Ο κ. Καλογιάννης», ανταπάντησε η κ. Καραλαριώτου «προσπαθεί άκομψα να δημιουργήσει τοξικό πολιτικό περιβάλλον γιατί φοβάται την κρίση των Λαρισαίων πολιτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Γιατί φοβάται την παράταξή μας και εμένα προσωπικά» προσθέτοντας ότι «επιμένει» ο δήμαρχος θα πρέπει «να ζητήσει δημόσια συγγνώμη». Μια αντιπαράθεση που αναμένεται να κυριαρχήσει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το πιθανότερο τη Μεγάλη Τρίτη.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 28η Νοεμβρίου 2017, ήταν φυσιολογικό να μην λείψουν οι εντάσεις με αφορμή και την κριτική που ασκούσαν εκείνο το διάστημα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στη δημοτική αρχή, για τη διαδικασία που αφορούσε σε έναν διαγωνισμό για το χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών».

Η προσπάθεια των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να συνδέσουν τον κ. Καλογιάννη «με επιχειρηματικά συμφέροντα», σύνδεση που «εγείρει πολλά ερωτηματικά που πιθανόν χρήζουν και περαιτέρω δικαστικής διερεύνησης» όπως χαρακτηριστικά σημειωνόταν στη δεύτερη, κοινή, ανακοίνωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης προκάλεσε τότε την έντονη αντίδραση του δημάρχου που τόνισε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, «πιαστείτε χέρι – χέρι και πάτε στον Εισαγγελέα για αυτή τη χυδαιότητα».

Σημειώνοντας – απευθυνόμενος προς την κ. Καραλαριώτου και το επίμαχο: «Σε αντίστοιχες στιγμές εμείς δεν μιλήσαμε κ. Καραλαριώτου. Είστε δημόσιο πρόσωπο, έχετε μια πορεία στην πολιτική διαδικασία και πολλά δημόσια έγγραφα έχουν την υπογραφή σας. Το 2014 και το 2015 όταν το πόθεν έσχες έμενε ανοιχτό, εμείς δεν είπαμε κουβέντα για τίποτα. Και δεν θα μιλήσουμε ποτέ για τέτοια πράγματα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν είμαστε οι ίδιοι».

Να διευκρινισθεί ότι για το θέμα της κ. Καραλαριώτου, είχαν υπάρξει δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου. Η κ. Καραλαριώτου, την επομένη της συνεδρίασης ζήτησε εγγράφως εξηγήσεις από τον κ. Καλογιάννη ενώ σε ανακοίνωσή της υπογράμμιζε «προσκομίστε αποδείξεις ή ζητήστε δημόσια συγγνώμη».

Περίπου τρεις μήνες αργότερα η κ. Καραλαριώτου καταφεύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή σε βάρος του δημάρχου Απ. Καλογιάννη που χθες, πλαισιωμένος από το σύνολο σχεδόν των αντιδημάρχων και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Για να τονίσει ο κ. Καλογιάννης πως «με δικαστικό επιμελητή μού παραδόθηκε η αγωγή της κ. Ρ. Καραλαριώτου, μια πρωτοφανής πράξη ποινικοποίησης της πολιτικής διαδικασίας στον χώρο της Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στον Δήμο Λαρισαίων.

Η κ. Καραλαριώτου κατέθεσε αγωγή για μια αποστροφή του λόγου μου, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον περασμένο Νοέμβριο. Με αυτή την ενέργεια, η κ. Καραλαριώτου ζητά να της καταβάλω 100.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση δήθεν ηθικής βλάβης, ενώ ζητάει και την προσωπική μου κράτηση για 6 μήνες!

Αυτή η αγωγή δημιουργεί νέα ήθη και έθιμα στον Δήμο της Λάρισας. Είναι πρωτόγνωρη, είναι διαδικασία που δεν έχει υπάρξει ξανά εναντίον δημάρχου στον Δήμο της Λάρισας και έρχεται ως αποτέλεσμα πολύ συγκεκριμένων καταστάσεων.

Η κ. Καραλαριώτου από την πρώτη στιγμή ακολουθεί μία συγκρουσιακή τακτική χωρίς όρια, με υβριστικό τρόπο. Για να αναφέρει ο κ. Καλογιάννης την «υπόθεση Κατρούγκαλου» (η αθηναϊκή εφημερίδα που έκανε το αρχικό δημοσίευμα προχώρησε μετά από μήνες σε διάψευση), μετά «ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για το Παζάρι» και όταν μετά κατηγόρησε «για διασύνδεση με επιχειρηματικά συμφέροντα της πόλης, η απάντησή μου ήταν ότι δεν είμαστε ίδιοι, δεν ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο, δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ γι’ αυτά ακόμη κι όταν εσείς είχατε προβλήματα με το πόθεν έσχες».

«Η επιλογή της κ. Καραλαριώτου» σημείωσε ο δήμαρχος «να οδηγήσει την αντιπαράθεση στα δικαστήρια, ναρκοθετεί την προσπάθεια της συνεργασίας των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην ουσία προκαλεί πρόβλημα στην πόλη».

«ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ»

«Όποιος επιζητεί θώκους υπάρχει ένα πλαίσιο δημοκρατίας αλλά όχι τέτοιου είδους καταστάσεις. Οι προσωπικές της ανασφάλειες δημιουργούν όξυνση στο λόγο της για να κατοχυρώσει τη θέση της» τόνισε ο κ. Καλογιάννης διαβάζοντας ένα απόσπασμα της αγωγής της κ. Καραλαριώτου, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το έγγραφο της αγωγής στο οποίο η κ. Καραλαριώτου σημειώνει πως «οφείλω να ομολογήσω όχι εξ αρχής δεν έκρυψα το ενδιαφέρον μου να διεκδικήσω εκ νέου το αξίωμα του Δημάρχου Λαρισαίων στις επόμενες εκλογές (Μάιος 2019). Περαιτέρω, τα ομολογουμένως πολύ υψηλά ποσοστά που απέσπασα στις δημοτικές εκλογές του 2014 -παρά το γεγονός μάλιστα όχι επρόκειτο για την πρώτη μου απόπειρα, εν αντιθέσει με τον εναγόμενο- αλλά και έκτοτε η συνεχής παρουσία μου και η συνεπής και ουσιαστική δράση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων αλλά και σε κάθε σημαντικό γεγονός, πρόβλημα ή δράση της πόλης, έχουν ήδη δημιουργήσει στην πλειοψηφία των συνδημοτών μας την αίσθηση ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές (Μάιος 2019), θα είμαι - ομού μετά του εναγομένου και εν ενεργεία Δημάρχου, ως εκ της ιδιότητάς του- η βασική διεκδικήτρια του θώκου του Δημάρχου Λαρισαίων.

Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι η ανωτέρω διάχυτη αίσθηση δημιουργεί μία ψυχολογική πίεση στον εναγόμενο και εν πολλοίς καθορίζει τον τρόπο της εκ μέρους του αντιμετώπισής μου, τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, με αυτονόητη -θεμιτή έως ένα βαθμό- στόχευση την αναχαίτιση της δυναμικής μου και της δημοφιλίας μου, η οποία κατά γενική ομολογία τυγχάνει ιδιαιτέρως υψηλή».

«Εμείς» πρόσθεσε ο κ. Καλογιάννης «θα συνεχίσουμε τον δημοκρατικό διάλογο. Δεν είχα σκοπό να συκοφαντήσω κανέναν, ως παράταξη είμαστε σταθερά υπέρ των συγκλίσεων, της συνεργασίας και της δημοκρατικής λειτουργίας με στόχο το καλό της πόλης. Η κ. Καραλαριώτου επιλέγει τον διχαστικό δρόμο, εμείς θα συνεχίσουμε στην κατεύθυνση της συνεργασίας, το οφείλουμε στην πόλη και στους συμπολίτες».

«ΣΥΓΓΝΩΜΗ»

«Επιμένω, να ζητήσει δημόσια συγνώμη» ανταπάντησε χθες η κ. Ρένα Καραλαριώτου στα όσα νωρίτερα δήλωσε ο δήμαρχος. Αναλυτικότερα η κ. Καραλαριώτου δήλωσε τα εξής: «Ο κ. Καλογιάννης, ενώ είχε την ευκαιρία για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν βρήκε, ούτε σήμερα, το θάρρος και τη γενναιότητα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον μου εντός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντιθέτως, προσπάθησε να πολιτικοποιήσει μια υπόθεση, προσπαθώντας ουσιαστικά να παραβλέψει το γεγονός, πως πέρα από πολιτικά πρόσωπα, όλοι μας, διαθέτουμε μια ταυτότητα που περικλείει την προσωπικότητά μας, την επαγγελματική μας διαδρομή και τις σχέσεις μας με τους πολίτες αυτής της πόλης και όχι μόνο.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να με κατηγορήσει για προσωπική «επίθεση» εναντίον του, αποσιωπώντας τεχνηέντως ότι η αναφορά για ενδεχόμενη διασύνδεση της δημοτικής του αρχής με «επιχειρηματικά συμφέροντα» συμπεριλαμβανόταν στην κοινή ανακοίνωση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, η οποία τον καλούσε να εξηγήσει πρακτικές και μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν στο Πάρκο των Ευχών.

Ο κ. Καλογιάννης προσπαθεί άκομψα να δημιουργήσει τοξικό πολιτικό περιβάλλον γιατί φοβάται την κρίση των Λαρισαίων πολιτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Γιατί φοβάται την παράταξή μας και εμένα προσωπικά.

Τα «νέα ήθη και έθιμα» για τα οποία κάνει λόγο ο κ. Καλογιάννης αφορούν στην εντύπωσή του πως μπορεί να συκοφαντεί τον πολιτικό του αντίπαλο με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, χωρίς να υποστεί τις συνέπειες. Ίσως και αυτό να εμπεριέχεται στο περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν δέχομαι κανέναν ηθικό ή πολιτικό συμψηφισμό ή συμβιβασμό, όπως ενδεχομένως έχει συνηθίσει στο παρελθόν ο κ. Καλογιάννης, όταν προσβάλλεται η προσωπικότητά μου και όταν βάλλεται η αλήθεια. Περιμένω από τον κ. Καλογιάννη τη δημόσια συγγνώμη του για μια ακόμη φορά.

Τέλος, όσον αφορά τους Λαρισαίους πολίτες, ας μην τους επικαλείται. Κι αυτό γιατί οποιοσδήποτε Λαρισαίος ή Λαρισαία βρισκόταν στη θέση μου, θα έπραττε το αυτονόητο: θα προσπαθούσε να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη του/της» καταλήγει η κ. Καραλαριώτου.

* Να σημειωθεί ότι η εξέλιξη της υπόθεσης, στο δικαστικό της μέρος, θα γίνει γνωστή με τη συζήτησή της, την 5η Ιουνίου 2018 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας.

 Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Το σκεπτικό της αγωγής

Στη νομική βάση, της πολυσέλιδης αγωγής κατά του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, η κ. Καραλαριώτου, μεταξύ άλλων, σημειώνει πως «οι ισχυρισμοί του αντιδίκου που αποδίδονται σε βάρος μου, περί «ανοικτών» πόθεν έσχες και μάλιστα υπό το πρίσμα των αναφερομένων στο ιστορικό της παρούσας ιδιοτήτων μου αλλά και στοχεύσεών μου, που παραπέμπουν ευθέως σε αδιευκρίνιστες πηγές πλουτισμού ή σε αδήλωτο πλουτισμό, και δη σε κάθε περίπτωση πράξεις παράνομες, είναι βαρύτατα προσβλητικοί και απέχοντες της αλήθειας, υπερβαίνοντας το αναγκαίο μέτρο του δικαιώματος κριτικής, καθώς συνθέτουν εναντίον μου, ένα δυσβάστακτο πλέγμα ηθικής και κοινωνικής απαξίας, που εντελώς αδικαιολόγητα πλήττει, με πρωτοφανή βαναυσότητα, το κύρος, την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπιστία μου ως ανθρώπου, ως επιστήμονα-επαγγελματία, ως ατόμου που υπηρετεί αδιαλείπτως από το 2003 την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις θέσεις διαδοχικά της Νομαρχιακού Συμβούλου Λάρισας, της Αντινομάρχη Λάρισας, της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, της Αναπληρώτριας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ήδη της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων και της προτιθέμενης ούσας υποψηφίας Δημάρχου Λαρισαίων.

Οι εν λόγω ανωτέρω απαράδεκτοι και βαρύτατα προσβλητικοί ισχυρισμοί, εξερχόμενοι εμφανέστατα και κατά κοινή λογική των ορίων του ανεκτού και αναγκαίου ύφους και μέτρου οποιασδήποτε κριτικής, έστω και οξείας, γενόμενων με αναντίλεκτο προφανή σκοπό τη βλάβη της τιμής, υπόληψής μου και την «δολοφονική» προσβολή της προσωπικότητάς μου, στοιχειοθετεί το ποινικό αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος μου.

Το περιεχόμενο, τα υπονοούμενα και το ύφος των δηλώσεων αυτών, ως βαρύτατα προσβλητικών, είναι αντίθετο προς το δίκαιο και τα χρηστά ήθη, καθώς υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της ανοχής που τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να επιδεικνύουν εξ αιτίας της παρουσίας τους στο κοινωνικό ή το δημόσιο βίο και δεν επιδέχεται, ούτε δικαιολογεί (λόγοι ακριβώς του βαρύτατα και άκρως υπερβατικού, αλλά και σκόπιμα συκοφαντικού προσβλητικού χαρακτήρα τους) μηδέ την ελάχιστη κάμψη προστασίας του δικαιώματος προάσπισης της προσωπικότητάς μου, καθ' όσον οι δηλώσεις αυτές στηρίζονται σε ψευδέστατα και όλως αναληθή γεγονότα, την αναλήθεια των οποίων γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει ο εναγόμενος.

Συνεπώς, καταφάσκεται η τέλεση αδικοπραξίας εκ μέρους του εναγομένου σε βάρος μου, καθόσον εκ της συμπεριφοράς του, επήλθε ως αποτέλεσμα αυτής η ηθική βλάβη εμού, μεταξύ της οποίας και της συμπεριφοράς του αντιδίκου υφίσταται άμεσος αιτιώδης σύνδεσμος. Σημειώνεται όχι ο εναγόμενος ΔΕΝ έχει άρει μέχρι και σήμερα την προσβολή της προσωπικότητάς μου, παρότι οχλήθηκε προς τούτο από μένα, τόσο προφορικός στα πλαίσια λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, όσο και εγγράφως, δια της προρρηθείσας με αριθμό πρωτ. 749/29-11-2017 επιστολής που του απηύθυνα, γεγονός που επιβεβαιώνει: (α) την ΜΗ μεταμέλειά του (β) τον ενσυνείδητο δόλο του και (γ) τον κίνδυνο επανάληψης των άνω προσβολών στο μέλλον.

Συνεπώς είναι εφαρμοστέο το άρθρο 932 ΑΚ για την ικανοποίηση εύλογης χρηματικής αποζημίωσής μου λόγω ηθικής βλάβης.

Επειδή ως εύλογη χρηματική ικανοποίηση κατ' άρθρο 932 Α.Κ. για την επενεχθείσα βλάβη, λαμβανομένων υπ' όψη της βαρύτητας της προσβολής και των εν γένει συνθηκών, υπό τις οποίες διεπράχθη η επίδικη αδικοπραξία, κρίνεται το ποσόν των εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ το οποίο θα πρέπει να υποχρεωθεί να καταβάλει σ’ εμένα, νομιμότοκα από την επίδοση της παρούσας. Το ποσό αυτό είναι εύλογο με βάση τις ιδιότητές μου που διαλαμβάνονται στο ιστορικό της παρούσας, την κοινωνική μου αναγνώριση και τη βαρύτητα της προσβολής που υπέστην.

Πάντα ταύτα, σε συνδυασμό με τις ρηθείσες ιδιότητες του αντιδίκου ως Δημάρχου Λαρισαίων και επί δεκαετίες ασκήσαντα το επάγγελμα του οδοντιάτρου στην πόλη της Λάρισας, αλλά και με την οικονομική κατάσταση ημών των διαδίκων, πρέπει δε να υποχρεωθεί ο αντίδικος να το καταβάλει σε εμένα, με απόφαση του Δικαστηρίου Σας προσωρινά εκτελεστή και με απειλή προσωπικής κράτησης ως μέσον αναγκαστικής εκτέλεσης αυτής. (Κ.Πολ.Δ 1047)

Επειδή η παρούσα αγωγή μου είναι νόμω και ουσία βάσιμη, όπως θα προκύψει με έγγραφα και εμμάρτυρα μέσα, και φέρεται προς συζήτηση στο καθ' υλην και κατα τόπον αρμόδιο Δικαστήριο.

Για τους λόγους αυτούς και για όσους προστεθούν κατά τη συζήτησή της και με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου.

Ζητώ, να γίνει δεκτή η παρούσα αγωγή μου. Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος για τις αναφερόμενες στο ιστορικό της παρούσας αιτίες, να καταβάλει σε εμένα ως χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστην και για τους λόγους και τις αιτίες που αναφέρω στο ιστορικό της παρούσης, το χρηματικό ποσό των εκατό χιλιάδων (100.000) Ευρώ, με τον νόμιμο τόκο επιδικίας από την επίδοση της παρούσας έως την πλήρη εξόφληση, με διαταγή προσωπικής κράτησης του εναγομένου έξι μηνών, ως μέσο αναγκαστικής εκτέλεσης της εκδοθησόμενης καταψηφιστικής διάταξης. Να κηρυχθεί η εκδοθησόμενη απόφαση, προσωρινά εκτελεστή, πλην της διάταξης περί προσωπικής κράτησης» καταλήγει η αγωγή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass