ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πισίνες και παιχνίδια με θέα τον Όλυμπο

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 8:15

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Mε θέα τον Όλυμπο ένας όμορφος χώρος, το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τυρνάβου άνοιξε τις πύλες του για το καλοκαίρι. Ριζικά ανανεωμένος, ακόμα και το αναψυκτήριό του, περιμένει μικρούς και μεγάλους για όμορφες καλοκαιρινές μέρες βραδιές. Δημιουργηθήκαν γωνιές με καρέκλες σκηνοθέτη, νεανικές γωνιές με έντονα χρώματα, σκεπαστός εξωτερικός χώρος, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν και να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια. Το σέρβις δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απ’ άλλους αντίστοιχους χώρους.

Επίσης δίνεται βαρύτητα και στα τοπικά προϊόντα. Έτσι τοπικοί παραγωγοί οίνου έχουν την τιμητική τους ενώ παραγωγοί αγροτικών προϊόντων θα δροσίζουν με τα φρούτα τους δημιουργώντας φρουτοσαλάτες για όσους επιλέγουν την υγιεινή διατροφή, παράλληλα με ποικιλία ντόπιων τυριών.

Η πισίνα έχει διαστάσεις 25 μέτρων η μεγάλη ενώ η παιδική περιμένει τους μικρούς φίλους να μυηθούν στα μυστικά της κολύμβησης.

Ο χώρος του beachvolley έχει ανακαινιστεί και η άμμος έχει αλλαχτεί ώστε να δεχτεί τους αθλητές που θα τους ενδιέφερε αυτό το παιχνίδι.

Παράλληλα ετοιμάζεται πρωτάθλημα τουρνουά beachvolley 2χ2 για παιδιά γυμνασίου, λυκείου, ενηλίκων και για μεικτές ομάδες. Ακόμα έγινε αναμόρφωση του χώρου και αλλαγή χλοοτάπητα στα γήπεδα 5Χ5.

Ο Δήμος Τυρνάβου φιλοδοξεί τα γήπεδα 5χ5 να λειτουργούν όλο το χρόνο.

Επίσης οι μουσικές εκδηλώσεις θα αρχίσουν σύντομα.

Η πρόσβαση στην πισίνα πλέον για τους φίλους της Λάρισας είναι πολύ εύκολη μιας και ταμπέλες έχουν μπει παντού που δείχνουν τον δρόμο. Για τους ξένους το πέρασμα από την πόλη σημαίνει και μια επίσκεψη στα τσιπουράδικα ή στις κάβες μας για τα τοπικά μας κρασιά, αλλά να μην ξεχνάμε και τις πουτίγκες μας. Οι ώρες λειτουργίας έχουν ως εξής.

8.00-10.00 το πρωί μπάνιο για άτομα ειδικών κατηγοριών

10.00—14.00 από Δευτέρα ως Παρασκευή μαθήματα κολύμβησης σε αρχάριους, παιδιά και ενήλικες (οι αθλούμενοι πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση και χαρτί από παιδίατρο)

14.00-15.00 μπάνιο για ειδικές κατηγορίες-θεραπευτική κολύμβηση-προπονητικη κολύμβηση

15.00-22.00 ώρες κοινού (οι ενήλικες θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση από καρδιολόγο, δερματολόγο, παθολόγο)

Το Σαββατοκύριακο από τις 11.00-22.00 το βράδυ η πισίνα λειτουργεί για το κοινό.

Τα ΑΜΕΑ έχουν δική τους θέση το Σαββατοκύριακο και η είσοδός τους στην πισίνα είναι δωρεάν.

 Τέλος η τιμολόγηση στα τμήματα εκμάθησης θα αποφασιστεί άμεσα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΗΤ όπου θα ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα σε ειδικές ομάδες πληθυσμού (όπως οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.λπ.) που προβλέπει εκπτώσεις στο εισιτήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass