ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Ο Στ. Σπανογιάννης υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 22:18

Δυναμικά συνεχίζονται οι διεργασίες στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις 13 Μαΐου.

Συγκεκριμένα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου ανακοινώνει και επισήμως μέσα από την «Ε» το στέλεχος του κόμματος κ. Στέλιος Σπανογιάννης.

 Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Σπανογιάννης δήλωσε ότι: «Δηλώνω παρών στην εκλογική διαδικασία της 13ης Μαΐου για τη θέση ευθύνης του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου».

 Και συνεχίζει στη δήλωσή του: «Θέλω να απευθυνθώ σε όλες τις νεοδημοκράτισσες και σε όλους τους νεοδημοκράτες του Δήμου Τυρνάβου για να με στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια αλλαγής. Δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν στηρίζομαι και δεν επιθυμώ την υποστήριξη κανενός «πρώην και κανενός νυν» αλλά επιδιώκω τη στήριξη του απλού κόσμου της Ν.Δ. Στον αγώνα αυτόν θα πορευτώ με μοναδικό γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά της Παράταξης, στηριζόμενος στις υγιείς νεοδημοκρατικές δυνάμεις, για να δικαιώσω με αξιοπρέπεια τις προσδοκίες των ανθρώπων της παραγωγής και του μόχθου και του απλού νεοδημοκράτη που θέλει να εκφραστεί ελεύθερα και ανεπηρέαστα.

Στηρίζομαι στη λογική της ενότητας των δυνάμεων της παράταξης και καλώ ιδιαίτερα, ως πρώην πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, τους νέους ανθρώπους να στηρίξουν την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλω. Μάχομαι για τη Νέα Δημοκρατία των αξιών και της δημιουργίας και πιστεύω πως ο απλός νεοδημοκράτης θα σταθμίσει και θα κρίνει σωστά, πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτόν εμπιστεύομαι και αυτόν θέλω να εκφράσω πολιτικά. Ευχή και επιδίωξή μου είναι να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τυρνάβου με ικανούς ανθρώπους που θα πονάνε και θα αφουγκράζονται την τοπική κοινωνία έχοντας τα μάτια ανοιχτά στις υπαρκτές κοινωνικές ανάγκες.

Ο αγώνας για το νέο ξεκίνημα στη ΔΗΜ.Τ.Ο. άρχισε. Θα τον δώσουμε όλοι μαζί οι νεοδημοκράτες για το καλό του τόπου και της παράταξης με πνεύμα ενότητας και μετριοπάθειας. Δεν περισσεύει κανείς» καταλήγει ο κ. Στέλιος Σπανογιάννης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass