«Εθνικιστικό το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία»

ΤΟ ΝΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2018 15:58

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) Λάρισας για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων σημειώνει πως «την Τετάρτη 6 Ιουνίου έχει καλεστεί νέος γύρος εθνικιστικών συλλαλητηρίων πανελλαδικά «ενάντια στο ξεπούλημα την Μακεδονίας» όπως οι ίδιοι οι διοργανωτές αναφέρουν, με εμφάνιση αυτή τη φορά και στην πόλη της Λάρισας».

«Αξίζει εδώ να δούμε ποιοι είναι οι φορείς που διοργανώνουν και καλούν στο συλλαλητήριο της Λάρισας: Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου, Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας ,Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού / Παράρτημα Λάρισας ,Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων, Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής και Αστυνομίας ν. Λάρισας.

Οι παραπάνω αποτελούν τους πιο χαρακτηριστικούς διοργανωτές–καθώς υπάρχουν και άλλοι-και αποδεικνύουν ακόμα περισσότερο ότι οι δυνάμεις της αντίδρασης επιχειρούν να κερδίσουν έδαφος στο πεδίο της πολιτικής, των ιδεών, του πολιτισμού, να στρέψουν προς τα δεξιά και ακροδεξιά την πορεία μιας κοινωνίας βαριά κτυπημένης από τη μνημονιακή και καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Την ίδια, λοιπόν, ώρα που η Ένωση απόστρατων αξιωματικών στρατού καλεί σε εθνικιστικές φιέστες, η 110 Π.Μ. στην πόλη μας μετατρέπεται σε αμερικάνικη βάση, από την οποία απογειώνονται τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα τους.

Οι πολύ επικίνδυνες συνέπειες αυτού του άδικου ανταγωνισμού, του εχθρικού απέναντι στους εργαζόμενους και τους λαούς όλης της περιοχής καλλιεργείται με διάφορους τρόπους και μέσα από τα συλλαλητήρια αφού τείνει να «κανονικοποιηθεί» ένα συνολικό κλίμα αποδοχής ενός πολεμικού επεισοδίου ως αναπότρεπτου, κλιμακώνεται η εθνικιστική – σοβινιστική προπαγάνδα (η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική), ενώ γίνεται προσπάθεια να κυριαρχήσουν τα δήθεν εθνικά συμφέροντα πάνω στα μεγάλα λαϊκά και εργατικά προβλήματα που προκαλεί η αντιλαϊκή επιδρομή, που συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Είναι λοιπόν φανερό ότι η ευρωμνημονιακή και ΝΑΤΟϊκή πολιτική της αστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που έχει αναδειχθεί στο καλύτερο βαποράκι των επιδιώξεων της ΕΕ, των ΗΠΑ και του κεφαλαίου, αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» των παραπάνω αντιδραστικών δυνάμεων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass