ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ενημερώθηκαν οι δικηγόροι για το δημοψήφισμα

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2015 8:16
Ο κ. Δ. Κατσαρός, δίπλα ο κ. Β. Αλεξανδρής και (δεξιά) ο συνεργάτης του, επίσης δικηγόρος, κ. Β. Πατσιαντός Ο κ. Δ. Κατσαρός, δίπλα ο κ. Β. Αλεξανδρής και (δεξιά) ο συνεργάτης του, επίσης δικηγόρος, κ. Β. Πατσιαντός

Γρήγορα άρχισαν να κινούνται από χθες οι προετοιμασίες, από πλευράς κυβέρνησης, για να διεξαχθεί το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής 5 Ιουλίου. Χθες το απόγευμα είχαν τηλεφωνική συνομιλία ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικ. Παρασκευόπουλος με τον πρόεδρο της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων κ. Βασίλειο Αλεξανδρή. Ο πρόεδρος της ολομέλειας βρισκόταν στον Πλαταμώνα, καθ’ οδόν προς Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημ. Κατσαρό, κατά την οποία συζητούνταν και τα τεχνικά ζητήματα διεξαγωγής των εκλογών, που αφορούν τους δικηγόρους. Από τη συζήτηση με τον υπουργό, για την οποία ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΔΣ Λάρισας, προέκυψε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να διακόψει τα δικαστήρια, για μια εβδομάδα, από μεθαύριο Τρίτη μέχρι και την Τρίτη 7 Ιουλίου. Ουσιαστικά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις δίκες, αφού τα δικαστήρια διακόπτουν, έτσι κι αλλιώς, για τις θερινές διακοπές, στο τέλος Ιουνίου (μεθαύριο). Ο υπουργός ζήτησε, να βοηθήσουν και οι δικηγόροι, σε όλες τις διαδικασίες που εμπλέκονται (δικαστικοί αντιπρόσωποι κλπ), ώστε να μη χαθεί ούτε λεπτό, λόγω του κατεπείγοντος της διαδικασίας.

Στο μεταξύ, σε αναμονή βρίσκονταν από χθες και υπηρεσιακοί παράγοντες στο Πρωτοδικείο Λάρισας για εντολές από το υπουργείο, σχετικά με την οργάνωση του δημοψηφίσματος.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass